HomeArtMegnyerte a kisfiú a jelmezversenyt, aki Müller Cecíliának öltözött az idei farsangon

Megnyerte a kisfiú a jelmezversenyt, aki Müller Cecíliának öltözött az idei farsangon

Farsang: Vízkereszttől húshagyókeddig, a nagyböjt kezdetéig tartó időszak elnevezése. Régen a farsang a párválasztás időszaka volt és egyben nagyon fontos „esküvői szezon” is, mivel a böjt időszakában már tilos volt esküvőt tartani. Ebben az időszakban vannak a gigantikus farsangi bulik szerte az országban, illetve az iskolák is megszervezik a maguk kis farsangi eseményét. A gyerekek beöltöznek és jelmezversenyt szerveznek nekik a pedagógusok. Rendkívül mulatságos látni, ahogy a sok pici és a szüleik közreműködésével mennyire kreatív öltözékek születnek.

Nyilván a mostani helyzetben semmiféle „buli” és esemény nem lehet. A járvány ellenére sok helyen osztályszinten megrendezik a mulatságot. A picik tűkön ülve várták már az eseményt. Szükségük van arra, hogy egy kis vidámságban is részük legyen.

Egy 9 éves kisfiú úgy döntött, hogy a jelmezével megpróbál a lehető „legaktuálisabb” lenni.

A fiú és a szülei már hétfő óta azon ötleteltek, hogy a gyermekük minek öltözzünk a jelmezbálon. A kissrác rendkívül „válogatós” volt. Valahogy semmilyen ötletre sem csillant fel a szeme. Anyja poénból azt mondta, hogy „akkor legyél Müller Cecília”. Édesanyja legnagyobb meglepetésére a fiú rávágta, hogy „jó!”.

A jelmezhez nem kellett különösebben nagy barkácsolás. Egy paróka, egy szemüveg, egy blúz, nyaklánc na meg persze a pulpitus.

Akkora sikert aratott az öltözékével, hogy meg is nyerte a jelmezversenyt. Egy Facebook csoportba is feltöltötték a képeket és ott is rengeteg dicséretet kapott. Több mint 10.000 reakció érkezett a képére.

Természetesen az édesanya leszögezte, hogy semmilyen bántó szándék nincs a jelmez mögött. Egyszerűen a poén kedvéért öltözött be a kisfiú a híres vezetőnek.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments