HomeCelebrityLiptai Claudia instagram oldalán osztotta meg, mi okuk ismét az ünneplésre!

Liptai Claudia instagram oldalán osztotta meg, mi okuk ismét az ünneplésre!

Alig több mint egy hónap telt el, Liptai Claudia és férje álomesküvője óta, mégis újra ünnepel a pár. Ezt nem is titkolják, hisz Claudia a közösségi oldalán osztotta meg a hírt követőivel.

Pataki Ádám most ünnepelte a születésnapját. Ennek köszönhetően a műsorvezető Instagram oldalán, szívhez szóló üzenetet írt szerelmének. Persze azt is megtudhattuk, hogy a pár jelenleg hol tölti a pihenését.

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Képekből készített montázst, amit egy pár sor kíséretében tett közzé. Ebben a pár sorban, olyan személyes és őszinte érzésekről ír, amit elképzelni is nehéz.

„Édes férjem! Elképesztő mennyi mindent rejteget magában ez az elmúlt három év. Életem második legnagyobb ajándékát kaptam tőled a fiammal. És a te személyiséged olyan kincs amire nagyon vigyázni kell mert ritka a világban. Imádom a lelked, a humorod és a tökéletes pasisságod. Boldog születésnapot!”

Claudia Liptai (@liptaiclaudia) által megosztott bejegyzés,

Úgy tűnik, hogy Claudia megtalálta azt a férfit, aki kiegészíti őt. A gyermekük születése, csak pont volt az i-re, a kapcsolatukban. Végső beteljesülésként egy álomesküvőn fogadták meg, hogy örök szerelemmel és hűséggel állnak egymás mellet. Nagyon úgy fest, hogy ezek az érzelmek nem fognak elmúlni soha.

Most Popular

Recent Comments