HomeInterestingLáttátok már Lady Gaga húgát? Akár az ikertestvére is lehetne. Íme a...

Láttátok már Lady Gaga húgát? Akár az ikertestvére is lehetne. Íme a közös képek

Szinte egyetlen olyan ember sincs, aki ne ismerné Lady Gagat. Igaz, azt már kevesebben tudják, hogy a valódi neve Stefani Joanne Angelina Germanotta, ám mivel ez túl hosszú ahhoz, hogy bárki is megjegyezze úgy döntött felveszi a Lady Gaga művésznevet. Azóta természetesen mindenki így azonosítja. Hollywoodban köztudott, hogy a rövid és egyszerű neveket az emberek sokkal hamarabb és könnyebben megjegyzik, mint a hosszabbakat.

Lady Gaga mindig is egy magának való ember volt, aki szerette felhívni az emberek figyelmét, ezért előszeretettel járt feltűnő színű és fazonú ruhákban, giccses hajviseletben és sminkben is. Videoklipjei pedig néha-néha kiverték a biztosítékot egy-egy embernél.

Az utóbbi időben, mindenki róla és Bradley Cooperről beszélt, a sajtó megállás nélkül traktálta őket. Mindenáron bizonyítékot akartak szerezni arról, hogy a két híresség szerelmes egymásba ezért nem féltek kitalált híreket közzétenni.

Gaga egyébként nagyon-nagyon keveset beszél családjáról, és testvéréről, ezért sokan azt hitték, hogy ő egyke. Mikor egy gyermek vagy testvér befut a showbizniszbe akkor a család apraja-nagyjára kiterjed a hírnév. Amikor Lady Gaga befutott énekesnő lett, húga Natalie akkor kezdett el divattervezőként dolgozni és nővére hírneve az ő karrierjét is előrelendítette. Most, hogy Gaga nemcsak tehetséges énekesnő, de színésznő is lett bizonyára még többet fog lendíteni testvére karrierjén. Natalie egyébként 26 éves és egy az egyben úgy néz ki, mint Gaga a műtétjei előtt. Tény, kisebb korukban jobban hasonlítottak egymásra.

Aki Gaga nagy rajongója és figyelemmel kíséri az életét az tudja, hogy Natalie már szerepelt Gaga videoklipjében. Az egyik ilyen például a Beyoncéval együtt előadott “Telephone” daluk. Az egyik börtönös jelenetnél áll az énekesnő háta mögött, sőt többször mutatják közelebbről is, ami nem véletlen.

Annak ellenére, hogy Gaga plasztikáztatott már még mindig hasonlítanak a testvérével. Egy-egy képükön tényleg úgy festenek, mintha ikrek lennének.

Legutóbb az idei Oscar gálán láthattuk Gaga húgát, aki elkísérte nővérét a nagy napra. Ez volt az az est, mikor megkapta első Oscar szobrát és ezzel bekerült az Oscar-díjjal jutalmazott hírességek közé. Natalie természetesen ott állt mellette és mindenki nagy meglepetésére sokkal fittebb és boldogabb volt, mint valaha. Nemcsak azért, mert testvére díjat kapott, hanem mert nagyon szépen lefogyott.

Szerintetek van köztük hasonlóság?

Ezen a képen persze nem látszik rajtuk, hogy testvérek, de ahogy elnézzük őket, láthatjuk, hogy elég nagy az összhang kettejük között. Mindenben támogatják egymást, annak ellenére is, hogy bizonyos dolgokban nem értenek egyet.

Na mit szóltok?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments