HomeCelebrityErre kevesen számítottak: L.L. Junior radikális lépésre szánta el magát.

Erre kevesen számítottak: L.L. Junior radikális lépésre szánta el magát.

Mindenkit mélyen megrázott az L.L. Juniorék családjában történt tragédia. Rengetegen nyilvánítottak neki és családjának részvétet, magyar celebek töltöttek fel képeket és írtak bejegyzéseket saját falukra, hogy tudassák őket is megrendítette a dolog és a család mindenben számíthat rájuk. Annak ellenére, hogy nagyon sokan jó szándékból írtak efféle dolgokat, Juniorék mélységes szomorúságán semmi sem tudott segíteni. 3 éves kisfia távozása úgy érte őket, mint egy villámcsapás.

Junior és Csilla, Dávidka születése után váltak el egymástól, ám mindvégig szeretetben nevelték a fiaikat. Igaz az énekes nem életvitelszerűen élt gyermekeivel, de mindent megadott nekik, amire szükségük van, beleértve az apai szeretetet és törődést.

Sajnálatos módon a szombati nap folyamán az angyalok köz távozott 3 éves gyermeke, akit Zuglóban ütött el egy autó. Szemtanúk szerint a kisfiú édesanyjával sétált kézenfogva, mikor Dávidka kitépte a kezét anya kezéből és megpróbált átszaladnia a zebrán, ám a gyalogátkelőhely lámpája pirosan világított. Ekkor egy szabályosan közlekedő autó véletlenül elütötte. Olyan hirtelen történt minden, hogy sem a sofőr sem az édesanyja nem fogta fel mi történik.

A járókelők egy nő hatalmas sikolyára lehettek figyelmesek és egy kisfiúra, aki 15 méterrel a zebrától fekszik a földön. A mentősök egy órán át próbálták éleszteni a kisfiút, de sajnos mind hiába. Csillát, nem engedték oda gyermekéhez, így el sem tudott tőle búcsúzni. Junior épp egy fellépésen volt és akkor tudta meg, hogy mi történt.

Junior viszont az eset után komoly döntésre szánta el magát. Miután megtörtént a tragikus baleset, elsőszülött fiát magához vette és hazamentek. Ügyvédjével átbeszélte a dolgokat és jogi lépésekre szánta el magát. Az énekes mindenképpen magának akarja a gyermek felügyeleti jogát és azt akarja elérni, hogy Csilla csak láthatási jogot kapjon, ugyanis valamilyen szinten őt hibáztatja azért mert ez történt gyermekükkel.

Mester Csaba, Junior ügyvédje a következőképp nyilatkozott:

“Ugyan mindenkit megillet az ártatlanság vélelme, ám nehezen elképzelhető ügyfelem számára az a helyzet, hogy a gondoskodása és felügyelete alatt álló gyerek kirohanjon az útra.”

Csilla és Junior egy-másfél hónapja ügyvédek segítségével tudta elérni a közös felügyeleti jogot, ám a gondozás és nevelés az édesanya feladata maradt. A történtek után Mester Csaba és Junior a bírósághoz fordult azzal a céllal, hogy elperelje az idősebbik gyermekét.

Ezek után Csilla, Junior egykori kedves a következő nyílt üzenetet tette közzé a közösségi platformján:

“Az utolsó lélegzetemig küzdeni fogok a gyerekemért, mert nem lehet egy olyan emberé, aki 6 évig semmit nem tudott a fiairól és sosem tudta mi az a szeretet, mert nem volt ott.”

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments