HomeBeautifulJön a Holnapután! Annyira hideg van most Amerikában, hogy szinte teljesen befagyott...

Jön a Holnapután! Annyira hideg van most Amerikában, hogy szinte teljesen befagyott a Niagara vízesés!

Az USA területét már elérte a tél, amire itt láthatjuk a legszebb bizonyítékokat. Teljesen olyan érzésem van, mintha a Holnapután című film jeleneteit nézném újra és újra, amitől feláll a hátamon a szőr. Belegondolni is rossz, hogy az a film valóra válhat egyszer, pedig pontosan itt van előttünk az a kép, amit a filmben láttunk. Nézd végig ezeket a gyönyörű képeket a félig befagyott Niagaráról és neked is le fog esni az állad.

 

Mintha egy pillanat alatt dermedt volna meg.
Gyönyörű pillanatkép egy apró részletről. Vastagon fedi az ágakat a jégpáncél.
Minden hófehér lett. A víz olyan, mintha egy fátyol lenne. Egy lámpaoszlop, ami bírja a viszontagságokat. A jégcsapok látványa hátborzongató. Élőben sokkal szebb lehet, mint a képeken. Mintha Narniában lennénk.Mintha megállt volna az idő.
Közelről a jég hatalma. Mi kel ahhoz, hogy ennyi víz megfagyjon? Gyönyörű látvány. Torokfagyasztó hideg lehet. Télen is épp olyan látványos, mint nyáron. Megunhatatlan szépség. A vízesés mögötti város épp olyan kietlennek tűnik, mint a teljes táj. Egy jégcsap története. Vérfagyasztó kilátás. Az élet nem áll meg… szerencsére. Érintetlen természet. A természet fehér takarója. Mintha egy festmény lenne.

Most Popular

Recent Comments