HomeInterestingÍme néhány bátor felhasználó, aki megosztja egyedi védjegyét az egész világgal

Íme néhány bátor felhasználó, aki megosztja egyedi védjegyét az egész világgal

Sokszor mondtuk, hogy minden ember egyedi és utánozhatatlan, ami igaz is, ám vannak, akik még különlegesebbek. Ez annak tudható be, hogy különleges védjegyekkel látták meg a napvilágot. A hívők általában ezt Isten jelének tekintik, viszont ennek sokkal több köze van inkább a genetikához, az orvostudományhoz és a várandósság alatt megtett dolgokhoz. Az emberek megbámulják azt, amihez nincsenek hozzászokva, vagy ami egy kicsit is eltér tőlük. A divatvilág azonban felkarolja az egyediségeket és hagyja, hogy kibontakozzanak. Ha hiszed ha nem a sztárok világában is akad, akinek még különlegesebb a megjelenése, ilyen például Bradley Cooper vagy Mark Wahlberg, akik bizony három mellbimbóval büszkélkedhetnek, vagy Ashton Kutcher, akinek összenőtt lábujjai vannak. A felhasználók ma már egyáltalán nem rejtik el egyediségüket, sőt, többen fel is vállalják, hiszen ez is hozzájuk tartozik. Ma ilyen képeket hoztunk el nektek.

1, Ezek az úgynevezett triphalangeal hüvelykujjak, melyekben egyel több csont van, mint kellene.

2, Ez a Holt-Oram szindróma nevű rendellenesség, mely során nem fejlődik ki annyi ujj, amennyinek kellene.

3, Ez a Raynaud-szindróma, mely során az ujjak hirtelen elfehérednek. Általában a nőket érinti jobban ez a betegség.

4, Ez a leányzó szám feletti ujjakkal született, melynek neve polidaktilia. Ügyesen kihasználta a lehetőséget és megtanult zongorázni, le a kalappal előtte!

5, Ezt a jelenséget heterokrómiának hívják, és több fajtája van. Jelen esetben egyetlen íriszben jelentkezik az elváltozás, ilyenkor két színben pompázik a szem…

6, … de akad olyan is, ahol felemás színűek a szemek, egyik ilyen másik olyan.

7, Újabb polidaktiliás egyén, akinek nem a kezén, hanem a lábán sokkal több ujj.

8, Vannak emberek, akik összenőtt ujjakkal jönnek világra. Egyeseknek a kezén, míg másoknak a lábán figyelhető meg a jelenség.

9, Így néz ki az albínó emberek szeme. Amennyire gyönyörű színe van, annyira érzékeny is a fényre. Az állatok világában többnyire piros színben pompázik.

10, Egy idős hölgy, aki egész életében a vitiligo nevű pigmenthiányos foltokat viselte testén. Érdekessége, hogy senkinél sem ugyanott és ugyanolyan foltokban jelenik meg.

11, Ez az úgynevezett poliosis, mely során a hajban és testszőrzetben fehér foltok jelennek meg.

12, Egy férfi, aki heggel a szemében született és az azóta sem tűnt el.

13, Ez a fiatalember, úgy született, hogy a lábán lévő nagyujj rövidebb, mint az összes többi ujja.

Ti ismertek olyat, akinek hasonló születési rendellenességei, egyedi védjegyei vannak?

Most Popular

Recent Comments