HomeInterestingÍme, az 5 legjobb ok arra, hogy miért ne viselj melltartót!

Íme, az 5 legjobb ok arra, hogy miért ne viselj melltartót!

Azok a lányok, akik nagyobb idomokkal rendelkeznek, jobb, ha magukon tartják a melltartót, hiszen ezzel is alá tudják őket támasztani, és elkerülhetik, hogy hirtelen megnyúljanak. A kisebb dekoltázzsal rendelkezők viszont előszeretettel alkalmazhatják a lent felsorolt pontokat, ha szeretnének megszabadulni ennek a ruhadarabnak a fogságától. Összegyűjtöttünk néhány dolgot, amit minden lány egyértelműen fog érezni, ha végre ledobja eme béklyókat.

Megszabadulhatsz a sztereotípiáktól.

A társadalom arra kötelezi a nőket, hogy viseljék ezt a ruhadarabot, mert így elkerülhető, hogy olyan testrészeket mutassanak meg, amiket nem szeretnének, illetve vizuálisan kicsit nagyobbnak tűnnek az idomok, de a mostani világban már annyira nem számít kinek mekkora van. Szóval le a láncokkal.

Megszabadulsz a nyomástól, és azt csinálhatsz, amit akarsz.

Nyilván egy minőségi melltartóban más a helyzet, mert azt szándékosan úgy csinálták meg, hogy a lehető legkényelmesebb legyen viselője számára. De még mindig nem ér fel azzal az érzéssel, mikor nincs rajtad.

Nem károsítja az egészségét.

A tudósok bebizonyították, hogy ennek a ruhadarabnak a hiánya nem okoz semmilyen komoly problémát az idomokban. De ezt fordítva sajnos már nem mondhatjuk el.

Sokkal nyugodtabb vagy.

Képzeld el, hogy van egy nap mikor semmi, de semmi nem dörzsöl, szorít vagy nyom. Nem korlátozza a mozgásod. Ez igazén felemelő érzés igaz?

Könnyebben tudsz ruhát választani magadnak.

Bizonyára mindegyikőtöknek volt már olyan helyzete, mikor nem vette meg a hőn áhított ruhadarabot, mert nem volt olyan idomtartója, amivel viselni tudta volna a gyönyörű ruhát.

Most Popular

Recent Comments