HomeInterestingÍme a TikTok leggazdagabb gyerekei - Egyetlen poszttal többet keresnek mint Te...

Íme a TikTok leggazdagabb gyerekei – Egyetlen poszttal többet keresnek mint Te egész hónapban

A TikTok mára az egyik legnépszerűbb platformmá nőtte ki magát az influencerek körében. Hamar rájöttek, hogy ezzel sokkal könnyebben jutnak keresethez, mint átlagos gyári, irodai, vendéglátós munkával. Nem kell mást tenni csak tartalmakat készíteni és megosztani. Van azonban egy csapat gyerek, akik elég sokat keresnek az alkalmazásnak köszönhetően – sokan 10 évnél fiatalabbak. Bizony, míg a legtöbb felnőt 9-12 órát gürizik a munkahelyén, addig a tinédzserek több százezret keresnek egyetlen poszttal.

A money.co.uk szakértői arra voltak kíváncsiak, hogy melyik fiatal TikTokernek van a legnagyobb keresete hazájában, ezért összehasonlították az egyes TikTokerek megjósolt havi átlagfizetését az országukban érvényes havi átlagbérrel.

Ezen fiatalok közül sokan többet keresnek egy hónap alatt, mint mi egész évben! Sőt, néhányan közülük potenciálisan többet keresnek, mint mi sok-sok év alatt. Akadnak, akik akár 1,1 milliárd forintot is kereshetnek havonta!

Néhány 12 év alatti gyerek előrejelzések szerint akár 46 000%-kal többet keres az országa havi átlagfizetésénél a közösségi médiaplatformon. Lássuk kik ők:

1, Sadim Khan

A 6 éves Sadim Khan „@sadim03” található meg TikTok-on. A gyermek potenciálisan sokat keres, főleg, ha alapul vesszük országának átlagfizetését. Indiában, ahol az átlagfizetés havi 140 ezer forint, Sadim körülbelül 64,5 milliót keres ugyanennyi idő alatt. Ez kb. 460-szorosa a szokásos havi bérnek.

2, Samayra Narula

A második helyen a szintén 6 éves indiai származású Samayra Narula áll, aki „@samayranarula” néven vált ismertté TikTokon. A 4,5 milliós követőbázissal rendelkező kislány havi 42,1 millió forintos fizetésben részesül a tartalmai miatt.

Ez 29 929%-kal magasabb, mint India havi átlagfizetése.

3, Anastasia Radzinskaya

Anastasia Radzinskaya, azaz „@likenastya” a harmadik helyen áll. Jelenleg 5,7 millióan követik őt a platformon és óriási népszerűségnek örvend. A 7 éves orosz származású lány saját dalairól és különböző, édesapjával közös tevékenységeiről oszt meg videókat. Becslések szerint az oroszok átlagfizetésének 265-szörösét keresi meg vagyis közel havi 51,4 millió forintot.

4, Lizzie Britis

A következő a 12 év alatti TikToker Lizzie Britis. A kislány @Lizziebritis” néven vált híressé 2,3 millió követője között. A brazil származású Lizzie átlagosan havi 21,5 millió forintot keres, ami 195-szöröse a brazilok átlagos havi 110.630 forintos bérének.

De nemcsak a 12 éven aluliak, hanem afelettiek is nagy pénzeket keresnek azzal, hogy videókat posztolnak a oldalra.

5, Charli D’Amelio

A legnagyobb kereseti potenciállal rendelkező tini TikToker Charli D’Amelio. A mindössze 17 éves „@charlidamelio” néven ismert tinédzser havi átlagfizetése több, mint 1000-szer annyi, mint az Egyesül Államokban élők bére. Ez havi 1,1 milliárd forintot jelent.

6, Liza Anokhina

Liza Anokhina, azaz „@anokhinalz” a második helyen áll a tini Tiktokerek listáján. Előrejelzett keresete 24 107%-kal több, mint az átlagos amerikai havi 1,1 millió forintos bér. Liza körülbelül havi 269 milliót kereshet.

7, Lebron James Jr.

Egy másik TikTok-sztár az Egyesült Államokból, aki a lista harmadik helyét szerezte meg nem más mint Lebron James Jr, vagyis, ahogy Tiktokon ismerik „@bronny”. Ő az idősebb Lebron James kosárlabdázó fia, s az átlagfizetése 43-szorosa az amerikaiak havi bérének. Az ifjabb Lebron havi 48,6 millió forintot kereshet.

8, Leni Klum

A negyedik helyen a 17 éves, szintén amerikai származású Leni Klum áll. A „@leniklum” felhasználónéven futó tinédzser köülbelül 4,2 millió forintot kereshet havi szinten, ami 277%-kal több, mint az amerikai átlagfizetés.

Valószínű ez az a pont, ahol elkezdted újragondolni a karriered.

Most Popular

Recent Comments