HomeViccesÍme, a legújabb őrület! Ez a lány kiugrott a kocsiból, hogy táncolhasson,...

Íme, a legújabb őrület! Ez a lány kiugrott a kocsiból, hogy táncolhasson, ám a barátja rendesen megleckéztette!

A mostani fiataloknál elterjedt egy új őrület, amikor is a barátod, barátnőd, kocsijából hirtelen kipattansz és elkezdesz táncolni a mozgójármű mellett. Számtalan esetnek lehettünk már szemtanúja, mikor jól és mikor rosszul sült el ez a kis akció. Cikkünk főszereplője is ki szerette volna ezt próbálni, ezét úgy döntött, kiszáll a kocsiból és megmutatja mire képes, ám a barátja nem tartotta ezt jó ötletnek. Pár perc múlva hihetetlen dolog történt, amit sokáig emlegetni fog.

Amikor a barátnődnek eszébe jut egy nem túl okos gondolat, de sehogy sem tudod lebeszélni róla, drasztikus lépésekre kell elszánnod magad.
A lenti videofelvételen látjuk, hogy a lány először a barátja autójában kezd el táncolni, majd egy mozdulattal kiszáll és az autó mellett folytatja ezt a tevékenységet. Ám arra nem számít, hogy adódhatnak váratlan dolgok is. A párja valószínűleg ki akarta verni a fejéből ezt a buta gondolatot, hogy soha többet ne csináljon effélét. Szerinted sikerült elérnie ezt?

Nézd meg ezt a videofelvételt, és mond el mit gondolsz az esetről, te kipróbálnál hasonlót? Szerintem a lány egy életre szóló leckében részesül a barátja által.

Itt a videó:

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments