HomeInterestingÍme, a 14 legvonzóbb női katona a világ különböző országaiból!

Íme, a 14 legvonzóbb női katona a világ különböző országaiból!

A világ különböző országaiban a fegyveres erőknél többnyire férfiak szolgálnak, azonban az idő múlásával egyre több nő került be valamilyen katonai egységez. Az elmúlt 400 évben elég nagy számban voltak jelen a nők a katonaságnál. Jelentős szerepet játszottak az ókori harcos nők a konfliktus elkerülésében, jelenleg viták elrendezésével foglalkoznak. Ezek a nők gyönyörűek, de ne tévesszen meg a külső, ugyanis rendkívül jól képzettek. Mindegyik erőteljes, tapintatos és hűséges a munkájához. Úgy döntöttünk bemutatjuk, hogy a világ különböző országaiban milyen nők szolgálnak a hadseregnél.

Kolumbia

A kolumbiai katonai erők három nagy katonai szolgálatot foglalnak magukba: a hadsereget, a haditengerészetet és a légierőt. Ez a három erő, ami a nőknek legjobban fekszik az erőnlét és a felszerelések tekintetében is.

Hong Kong

A hongkongi női katonák nemcsak katonai képességekkel rendelkeznek, hanem harci képességekkel is. Megvédhetik magukat és állampolgáraikat anélkül is, hogy bármilyen katonai védelmi eszközt használnának.

Bolívia

A bolíviai hadseregben nincs annyi nő, de az a kevés munkatárs is szigorú, szorgalmas és gyönyörű.

Kína

Ezek a gyönyörű nők a Kínai Köztársaság katonai erői. Ezek a nők okosak, a harcművészetben jártasak és vonzóak is, amivel képesek megtéveszteni az ellenfelet. Férfi társaik büszkék lehetnek arra, hogy ilyen nőkkel dolgozhatnak együtt.

Franciaország

A francia hadsereg jól ápolt és gyönyörű női katonákat tudhat magáénak. A jó megjelenés mellett ezek a francia női katonák jól képzettek. Tisztelik ellenfelüket és védik a civileket. Engedelmeskednek a feletteseiknek, tiszteletben tartják az országukat irányító törvényeket és szokásokat.

Amerika

A forradalmi háború óta a nők a háborús erőfeszítések részeivé váltak, de a régi időkben férfiként álcázták magukat, hogy bekerülhessenek a katonasághoz. Jelenleg a nők az amerikai katonaság 14% -át teszik ki. A fegyveres szolgálatoknál több, mint 165 000 nő vesz részt és több, mint 35 ezer nő tisztként tevékenykedik.

Csehország

A II. Világháború alatt a cseh nők orvosi személyzetként, telefonosként és pilótaként dolgoztak. A csehszlovákiai egység a Szovjetunióban, az Egyesült Királyságban működő brit női segéderőkben és Közel-Keleten a brit hadseregben szolgált.

Szerbia

A szerb hadseregben találhatóak a legszebb női katonák a világon. A férfi katonákhoz hasonlóan, a nőknek is felelősséget kell vállalnia Szerbia szuverenitásáért és integritásáért.

Anglia

A ’90-es évek elejétől kezdve a brit nők, katonai erőkbe integrálódtak, elsősorban a hadseregbe. A királyi tengerészgyalogságban és a királyi légierőnél működő harci egységekben a nők nem vehetnek részt.

Pakisztán

2006-ban az első női pilóta csatlakozott a PAF harci légi misszió parancsnokságához, azóta pedig a pakisztáni hadseregben részt vevő nőket harci küldetésekre, például mesterlövészetre, légi és gyalogsági hadműveletekre képezik ki.

Izrael

Izrael az egyetlen nemzet ahol a nőknek kötelező bevonulni a hadsereghez. Némelyiküket a gyalogsághoz rendelték el. Az izraeli nőknek 18 évesen muszáj nemzeti szolgálatot teljesíteniük.

Görögország

Görögországban a férfiaknak kötelezően be kell vonulniuk a hadseregbe. Minden 18 életévét betöltő fiúnak minimum 9 hónapig kell szolgálatot teljesítenie.

Oroszország

Oroszországban vannak a legszebb és legkedveltebb katona lányok. A Nagy Honvédő Háború alatt néhány orosz nő fontos szerepet játszott országuk katonai történetében. A nők önkéntes alapon szolgálhatnak a görög hadseregben.

Románia

Romániában vannak a legvonzóbb katona hölgyek. Igaz, hogy az erő nem büszkélkedhet a világ legmagasabb agresszív hatásköreinek elvégzésével, de egyik hatásos fegyverük a vonzó nők.

Most Popular

Recent Comments