HomeInterestingÍme 17 kép, ami bemutatja milyen is az édesanyák élete a való...

Íme 17 kép, ami bemutatja milyen is az édesanyák élete a való életben

Roser Matas egy nagyon tehetséges illusztrátor, aki nem utolsó sorban édesanya is. A legtöbb Instagramra feltöltött műve az ő életét mutatja be, vagyis azt, milyen is valójában az édesanyák élete szülés után. Persze jó pár képet lehet látni a várandósságról is, bár mióta világra hozta gyermekét, azóta egy percig sem unatkozik. Rajzaiban több olyan helyzetet illusztrál, ami minden édesanya életében megtörténik például bűzöd peluscsere, kényelmetlen pózban való alvás, egy kézzel történő munkavégzés, vagy harc a felöltözés során. Akinek még nincs gyermeke el sem tudja képzelni mennyire a feje tetejére tud állni az élet és hány új készségre kell szert tenni a szülés első pillanatától fogva. Mai posztunkban Roser alkotásait hoztuk el nektek, ami minden anyukának ismerős lesz.

1, A gyerekek egyértelműen ki szokták nyilvánítani, hogy mit szeretnének, még úgy is, hogy nem beszélnek.

2, Amikor anyaként elvonulsz, mert egy kis magányra vágysz, de közben hiányzik a kicsiny gyermeked.

3, A legtöbb kisgyerek mutogatással jelzi a szüleinek, hogy mit is szeretnének elérni.

4, A pelenkacsere olykor igazi harcba tud torkolni, mert a gyerek nem akarja, hogy kicseréld a régit és feltedd rá az újat.

5, A közös alvás csak és kizárólag a kisbabának kényelmes, a szülőknek egy igazi pokol, főleg, mikor a gyerek lába, keze a szülők szájában van.

6, Mindegy hányszor pakolsz el a gyerek tuti biztos, hogy abban a pillanatban rámol ki, hogy hátat fordítasz a kosárnak.

7, A szülők olykor meg tudnak lepődni, hogy gyermekeik milyen kellemetlen szagú csomagot tudnak tenni a pelusba. Olyankor mindenhova kívánják magukat csak a peluscsere pillanatába nem.

8, Az anyukák olyan kimerültek a sok teendőtől és gyerekneveléstől, hogy altatásnál nem a gyerekek alszanak el, hanem ők.

9, A babakocsi összecsukása nem is annyira egyszerű, mint ahogy a legtöbb videóban látszik.

10, Amikor egy gyerek megszületik, az édesanyáknak új készségeket kell fejleszteniük, például az egy kézzel történő munkavégzést.

11, Ilyen kellemetlen helyzetek alakulhatnak ki, mikor nem vágod le időben a gyermeked körmét.

12, A szülők teljes extázisba kerülhetnek akkor, mikor első szülött gyermekük megszületik. Úgy néznek rá, mintha magát Istent látnák.

13, A pillanat, mikor akkor kell menned boltba, mikor a gyerek elalszik. A legnehezebb elalvás során úgy betenni a babakocsiba, hogy ne ébredjen fel.

14, Amikor annyi, de annyi játékot veszel a gyerekednek, hogy lekösd a figyelmét, ám ő tuti, hogy egy virággal, műanyag flakonnal, papírral szeretne játszani.

15, Amikor a gyereked az öledben alszik el, de te még a TV-t sem tudod bekapcsolni, mert tudod, ha megmozdulsz egyből felébred.

16, A legtöbb gyerek mindig azokat a dolgokat akarja megkaparintani, amit a szülei használnak, esznek vagy isznak.

17, Olykor az öltözködés igazi kihívást tud jelenteni egy anyának főleg akkor, ha gyerek rúgkapál közben.

Nektek is ismerősek ezek a helyzetek?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments