HomeInterestingÍme 13 praktikus tárgy, ami minden ember tetszését egy perc alatt elnyeri.

Íme 13 praktikus tárgy, ami minden ember tetszését egy perc alatt elnyeri.

Gondolj bele milyen szuper lenne az élet, ha olyan eszközeid és tárgyaid lennének, amik megkönnyítik a mindennapi teendőidet. Időt tudnál spórolni, így sokkal több mindent tudnál beépíteni a napodba, amitől sokkal elégedettebb lennél. Például szeretsz kertészkedni, de csak ritkán tudod csinálni, mert alapjáraton rengeteg időt vesz igénybe? Nem gond, van egy eszköz, ami lehetővé teszi a gyors és praktikus kertészkedést. Lejárod a lábad, mert kivitted a gyermeked a friss levegőre? Ez sem gond többé, mert kifejlesztettek egy nagyon szuper babakocsit, amivel móka és kacagás lesz a közös séta. A mai cikkünkben ilyen termékeket és tárgyakat hoztunk el nektek, amik garantáltan elnyerik a tetszésed.

Amikor egyedül utazol, de szeretnéd, ha valaki alvás közben átölelne.

Ennek a helyes kis eszköznek a neve az, hogy Mon Père, ami annyit tesz apám. Ez a furcsa alvópárna nagyon kényelmes és biztonságos közeget biztosít repülés során.

Vedd a kezedbe a kertészkedést egy kaparó kesztyűvel.

A „Garden Genie” kesztyű egy nagyon praktikus tárgy azok számára, akik szeretnek kertészkedni. A kesztyűn 4 műanyag karom van, amivel sokkal könnyebben ki lehet ásni egy lyukat, mint egy lapáttal vagy ásóval.

Helytakarékos szőnyeg, ami bármikor székké formálható.

Kevés hely van a lakásodban és vacillálsz, hogy széket vagy szőnyeget vegyél? Mostantól nem kell aggódni, mert itt van a YOY cég kettő az egyben terméke a székké alakítható szőnyeg. Ezzel a megoldással nemcsak helyet, de pénzt is spórolsz.

Sebek összevarrása tű nélkül.

Egy cég olyan terméket hozott létre, amely lehetővé teszi az orvostudomány számára is, hogy tű valamint cérna segítsége nélkül varrjanak össze egy nyílt sebet. Nem kell mást tenni csak a sebre tenni a tapaszt, ami szépen összehúzza és addig tartja így, míg magától össze nem forr. Ennek a helyes kis tárgynak a neve ZipStitch Laceration Kit és az Amazonon már meg lehet rendelni.

Egy maszk, ami olyan gyakorlatokat végez, amitől fiatalabb lesz az arcod.

Egy vállalat új terméket dobott a piacra, aminek az a lényege, hogy megfiatalítsa az arcot. Ha valaki beszerzi a Face Trainer-t és követi az utasításokat, akkor a maszk olyan egyszerű gyakorlatokat fog elvégezni, ami lenyűgöző eredményeket produkál. Többen is kipróbálták és valóban nagyon meggyőző volt.

A vakok most már könyveket és dokumentumokat is olvashatnak.

A vakok tényleg olvashatnak bizonyos szövegeket a névjegykártyától egészen a könyvig. A keleten kifejlesztett eszköz szkennere Braille írásba váltja át a szöveget. A tárgy felismeri a betűket és hangüzenetté alakítja őket.

Egyedülálló füves papucsok,amivel mindig érzed a természetet.

Sokan mondják, hogy a mezítláb való közlekedés egészséges, de sok veszélyt is rejthet, mert olyan dolgokba is beleléphetnek az emberek, ami komoly károkat okoz bennük. Annak érdekében, hogy imitálják a füvön járás élményét, olyan papucsokat hoztak létre, melynek talpa tiszta fű. Sokan dicsérték ezt a terméket.

Az okostelefon megérintése a kádban kéz nélkül.

Idegesítő, ah a kezedet nem tudod használni, főleg akkor ha épp szükséged lenne a telefonodra. A Dominic Wilcox Finger Nose Stylus tökéletes megoldást talált ki, amihez nem kell a kezünkre hagyatkozni. Csak egyszerűen fel kell tenni az eszközt a fejünkre és már nyomkodhatjuk is a telót.

Egy titkos asztallal ellátott pad.

Svédországi padok sokkal barátságosabbak, mint bárhol a világon. Az országba olyan padokat telepítettek, melyekbe összecsukható asztal van elrejtve. Ez egy kellemes beszélgetés és kávézás során nagyon praktikus tud lenni.

A Roller Buggy babakocsi a szülők új legjobb barátja.

A Roller Buggy egy többfunkciós babakocsi, ami biztonságos a gyermekek számára, és szórakoztató a szülők számára. Két tárcsafék van beleépítve, ami lehetővé teszi a sebesség csökkenését, így nem kell félni attól, hogy nem tudjuk időben megállítani a járgányt. A szülők csak felpattannak rá, és úgy viselkednek vele, mint egy rollerrel.

Higiénikus WC ülőke borítás.

Sokan nem szeretnek leülni a WC-re mert koszosnak tartják őket. De van egy megoldás, amivel vége a guggolós pisiléseknek. Ez a Brill nevű eszköz lehetővé teszi, hogy minden használat előtt automatikusan lecseréld a borítást az ülőkén. Nem kell mást tenned, csak megérinteni a falon lévő zöld jelet, vagy megnyomni a zöld gombot és automatikusan bevonja a tetejét fóliával, amiket később újra lehet hasznosítani.

EazzzY, ami fényképezőgépként és pendriveként is funkcionál.

Az EazzzY egy digitális mini-kamera, amivel bárhol, bármikor készíthetsz képet. A legjobb, hogy nem kell átmásolgatnod másik eszközre a képeket, mert a termék pendriveként is funkcionál, amivel egyszerűen átmásolhatod a számítógépedre a képeket.

Egy ruha, amiben bárhol, bármikor leülhetsz.

Ez a különleges ruha lehetővé teszi, hogy bárhol helyet foglalj, ahol csak akarsz. A hátsó felébe épített babzsákfotel, vagy puff az oka annak, hogy ott és akkor ülhetsz le, amikor csak kedved tartja.

Nektek melyik jött be legjobban?

Most Popular

Recent Comments