HomeInterestingIlyen ismertetőjegyei vannak 14 különböző ország nőinek

Ilyen ismertetőjegyei vannak 14 különböző ország nőinek

Minden ország úgy véli, hogy az ottani a nők a legszebbek. Jó nagyot tévednek, mert mi tudjuk, hogy a magyar nőknél nincs szebb. 😉

Számtalan cikket, írást olvastunk már azzal kapcsolatban, hogy milyen lenne a világ szerelem nélkül. Mennyivel egyszerűbb, könnyebb és nyugodtabb lehetne. És mennyire unalmas! Ugyanez igaz a nőkre is. Ki lenne az, aki duzzog miközben nincs “semmi” baja. Ki lenne az, aki leszidja a párját a koszos zoknik, mosatlanok, rendetlenség meg úgy egyébként a lélegzetvétel miatt. A nők csodálatosak.

A következő összeállításban hoztunk elhoztuk nektek különböző országok, különböző nőit. Lesznek közte celebek, modellek és átlagemberek is. Fűztünk hozzájuk egy aprócska jellemzést is.

Amerika
Nehéz őket külsőleg általánosítani mert hatalmas ország és rengeteg kultúra, nemzetiség keveredik. Minden forma és szín egyszerre van jelen. Alapvetően magabiztosnak és határozottnak tűnnek az amerikai virtus miatt, de ez inkább csak a kommunikációs készségére vonatkozik. Pozitívan gondolkodnak, gyakran látni őket sportruházatban. Mondhatni slamposak.

Kanada
Kanadában is megtalálhatunk minden jellemzőt. Szín, testalkat, arcforma és kultúra. A bevándorlók országa. Kanadában egymás mellett sétálhat egy burkát és egy Chanel kosztümöt viselő nő. Teljesen normális dolog. De nem zavartatják magukat. A természetesség hívei. A kedvesség jellemző rájuk. Mindenki tiszteletben tartja a másik szokásait.

Írország
Első blikkre egy vörös, szeplős lány képe ugrik be. Igazándiból, teljesen jogosan. Természetesen szépek, hófehér bőrrel. Nyitottak és segítőkészek. Szeretnek versengeni a férfiakkal a munkahelyen és az igazat megvallva nagyon rátermettek az ír nők. Nagyon ügyesen tartják a balanszot a munkahely és a magénélet között. Mindenre jut idő, mindenben jól kell teljesíteni.

Olaszország
Az olasz nők! Hmm.. Temperamentum, stílus. Mintha egy divatlap címlapjáról jöttek volna le. Ha kicsit teltebbek, akkor is nőiesek maradnak. Miniszoknya, kiskosztüm a repertoár részét képezi. Azt mondják, hogy az olasz nők nem sétálnak az utcán, hanem vonulnak. Mivel az olasz pasik nagyon nyomulósak, ezért az olasz nők inkább tartózkodnak mindenkitől. Nem mozgatja meg őket semmiféle bók vagy udvarlás. Legalábbis nem könnyen. Az olasz nők jól főznek!

Franciaország
Genetikai mutánsok! (A jó értelemben véve). 16 és 45 éves koruk között szinte semmit sem változnak a vonalaik. Természetes, letisztult megjelenés jellemző rájuk. Nem tartják a legszebb nőknek a franciákat, de körül járja őket valamiféle mágikus köd, amely kívánatossá teszi őket. A stílus és divat terén pedig nem nagyon lehet beléjük kötni.

Hollandia
Magasak és vékonyak. Jellemzően szőkék és szépek. A nevük általában kiejthetetlen. Határozottak és magabiztosak teli önbizalommal. Őszinteség és nyitottság jellemző rájuk. A férfi-női egyenlőség jegyében nevelkednek, szóval hozzászoktak ahhoz, hogy nem kapják meg a helyet egy buszon, vagy nem engedik őket előre az ajtóban. Tisztában vannak a jogaikkal. Szeretik a körömlakkokat. Jellemző rájuk, hogy csak felkenni szeretik és lemosni nem. Minek, ha úgyis lekopik…

Belgium
Jól öltözöttek, fittek. Bármilyen munkakörben dolgozzanak, a megjelenésükbe nem lehet belekötni. Stílusukra a konzervatív a megfelelő szó. Nagyon kedvesen mosolyognak. Rohanó, felgyorsult életük van. Nem sokan cserélnének velük.

Dánia
Nem lehet a nőket a gyengébbik nem kategóriába sorolni. Ez a szokás náluk, melyet a férfiak már csak elfogadni tudnak. Nincsenek külön férfias vagy nőies tevékenységek. Egy dán lányból lehet vízvezeték szerelő, festő vagy ács is. Nyitott természetük van. Lehetetlen őket zavarba hozni.

Svédország
Erősek, határozottak, akik keményen küzdenek a céljaikért. A svéd parlamentben, a politikusok között közel annyi nő van, ahány férfi. A feminizmus a virágkorát éri. Megjelenésük trendi, divatos. Szeretik a sötét, szürkés árnyalatokat. Derékig érő szőke, egyenes frizura a menő. A szemük szinte világít, annyira kék.

Románia
A román lányok szépek! Nem jellemző náluk a súlyfelesleg, mindenki jár fodrászhoz és kozmetikushoz. Valahogy erre mindig van pénzük. Keményen dolgoznak és mindenki családcentrikus. Esküvő és hatalmas lagzi az kell. Állításuk szerint a nők fele úgy néz ki, mint Kate Middleton, a másik fele pedig annak a testvére. Egyébként nem hülyeség. Rengetegen vándorolnak Angliába a jobb élet reményébe.

Csehország
Azt mondják, hogy a cseh nő tulajdonképpen egy másik férfi csak formás női testben. Függetlenek és határozottak. Náluk a gyerekvállalás nem jelenti a lánykor végét. Majd apa megbüfizteti, anya meg elmegy borozni a barinőkkel. Érdekesség, hogy a cseh nők, úgy enbloc rossz véleménnyel vannak a cseh pasikról. Szeretik a kedvességet és az udvariasságot, de úgy látszik Csehországban nem sok lovag van.

Magyarország
A magyar nők a legszebbek! Pont! 🙂 Nagyon szép és színes egyéniségek. Nem félnek merésznek lenni, de képesek megmaradni bizonyos határokon belül. A magyar nők még mindig a lovagokat keresik és nem a trendi divatcsávókat. Szeretik, ha nőként bánnak velük. Lesegíteni a kabátot, előre engedni az ajtóban, kihúzni a széket nekik az étteremben stb. A világ legokosabb női közé tartoznak és egyesek képesek egész életükben csak tanulni.

Mexikó
Fontos számukra, hogy csinosnak tűnjenek. Vastagon sminkelik magukat. Mosolygósak és melegszívűek. Jól főznek és szeretnek enni. Fontos nekik a család. Szeretnek mindent, ami giccses.

Kenya
Bármit viseljenek, mindig gyönyörűek. Különböző törzsek vannak, de mindegyiknek megvannak a maga egyedi jellemzői. Ezek pedig csak szebbé teszik őket. Van, hogy hagyományőrző módon öltözködnek, néha nyugatiasan. Mindenről van véleményük, de rendszerint megtartják maguknak. Ha kell, akkor határozottan érvelnek az igazukért. Okosak, bátrak és kitartóak.

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments