HomeCelebrity13 híresség csodálatos édesanyja, akikről nagyon keveset lehet hallani

13 híresség csodálatos édesanyja, akikről nagyon keveset lehet hallani

Rengeteg híresség szeret megosztani édesanyjáról képet az Instagramon, ami által egy kicsit közelebb érezzük őket magunkhoz. A sztárok iszonyú büszkék szüleikre, hiszen egy-ketten szomorú és igen nehéz életet éltek. Ott van például Rihanna édesanyja, akit férje rendszeresen bántalmazott. Bizonyára nem lehetett könnyű elviselni a lelki és fizikai terrort, de volt annyi bátorsága, hogy 3 gyermekkel együtt is elváljon, majd egyedül nevelje fel őket. Mostani posztunkban nemcsak Rihanna anyukájának képét hoztuk el, hanem több hírességét is, beleértve Gwen Stefani, Benedict Cumberbatch és Channing Tatum anyukáját is. Hozzá kell tennünk, hogy szüleikről nem igazán lehet hallani.

1, Monica Braithwaite, Rihanna anyja

Rihanna anyja egy guyanai könyvelő, aki elvált Rihanna apjától, és egyedül nevelte fel 3 gyermekét. Az alábbi képen ifjú korában látható.

2, Patti Flynn, Gwen Stefani anyja

Gwen anyja ír és skót gyökerekkel rendelkezik. Régebben könyvelő volt, de később úgy döntött, hogy felmond és neveli három gyermekét.

3, Linda Graham, Ashley Graham anyja

A plus size méretű modell, Ashley Graham elmondta, hogy anyja volt az egyetlen olyan személy, aki hitt benne és támogatta őt. Voltak olyan pillanatok, amikor Ashley fel akart hagyni álmaival és haza akart menni, ám édesanyja rábeszélte, hogy folytassa a modellkarrierjét, hiszen tudja lánya mennyire szereti.

Nem is olyan régen, Linda úgy döntött, hogy nemcsak szavakkal, hanem tettekkel is támogatja lányát – ennek örömére egy gyönyörű fürdőruha-fotózáson vettek együtt részt.

4, Wanda Ventham, Benedict Cumberbatch anyja

Benedict Cumberbatch anyja brit színésznő. Az 1970-es években szerepelt az UFO című televíziós sorozatban, majd később az „Only Fools and Horses” című sorozatban is játszott. Ezek a szerepek tették őt híressé.

5, Rosellen Gellar, Sarah Michelle Gellar anyja

Rosellen óvónőként dolgozik. Ő és Sarah apja zsidók, de nem szigorú vallásúak. Sarah elmondta, hogy minden évben karácsonyfát állítottak a házukban

Gyermekkori fotó Sarah Michelle Gellar-ről és anyjáról.

6, Lynn Spears, Britney Spears anyja

Lynn Spears szülővárosában óvodapedagógusként dolgozott. Lynn felfedezte írói tehetségét, és 2 könyvet is írt híres lányáról.

Íme, itt látható a Spears család.

7, Shelley Stevens, Natalie Portman anyja

Natalie édesanyja háziasszony volt, de most híres lánya ügynökeként dolgozik.

A színésznő szülei az Ohio Állami Egyetemen lévő zsidó hallgatói központban találkoztak. Egy nap Natalie apja Izraelbe ment, de Shelley-vel tartották a kapcsolatot. Később Shelley Izraelbe költözött ahol megszületett Natalie. Amikor 3 éves lett, a család visszaköltözött az Egyesült Államokba.

8, Sonia Copeland, Orlando Bloom anyja

A színész édesanyja vállalkozóként dolgozott. Nyelviskolát vezetett külföldi hallgatók számára, de érdeklődött az írás iránt is. Amikor Orlando 4 éves volt, édesapja elhunyt, viszont azt tudni kell, hogy nem ő volt a biológiai apja. Ezután Sonia-nak egyedül kellett felnevelnie a gyerekeit.

Megpróbált a művészet felé terelni gyerekeit, és Orlando egészen fiatalon elkezdett érdeklődni a fotózás iránt.

9, Tina Ann Drew, Jessica és Ashlee Simpson anyja

A híres lányok anyja, ugyanolyan fontos szerepet játszott a szakmai fejlődésükben, mint apjuk. Tina háziasszony volt, és minden idejét gyerekei nevelésének szentelte. Legutóbb felröppent egy pletyka, miszerint Tina 35 évnyi házasság után beadta a válást.

10, Kay Tatum, Channing Tatum anyja

Channing Tatum édesanyja, Kay egy egy amerikai légitársaságnál dolgozott. Sokan nem tudják, hogy Channing-nek rengeteg testvére van ugyanis édesanyja nyolc gyermeket szült.

11, Catherine Jensen, Jessica Alba anyja

Jessica Alba édesanyja dán, walesi, német, angol és francia elmenőktől származik. Elképzelhető, hogy ez az oka annak, hogy lánya ennyire gyönyörű.

Jessica Alba gyermekkori fényképe, amin édesanyjával van.

12, Betty Witherspoon, Reese Witherspoon anyja

A híres színésznő édesanyja gyermekgyógyászati ápolónőként dolgozott Tennessee-ben, majd később professzorasszony lett a Vanderbilt Egyetemen.

Reese Witherspoon az édesanyjával.

13, Judith Celentano, Adriano Celentano anyja

Ti hallottatok már róluk?

Most Popular

Recent Comments