HomeCelebrityÍgy változtak meg a 2000-es évek lázadó hírességei az évek alatt

Így változtak meg a 2000-es évek lázadó hírességei az évek alatt

A legtöbb kilencvenes és 2000-es években felkapott énekesnő és színésznő valahogy, valamilyen oknál fogva szinte teljesen eltűntek a reflektorfényből. A sok lázadó sztár, akik botrányaikról és merészségükről voltak híresek akkoriban, 180 fokos fordulatot vettek az évek során. Vajon mi lett a gyémánt torkú Christina Aguilera-val, vagy a füstös hangú Pinkkel, a lázadó Lidsay Lohannal vagy Lily Allennel? Ha kíváncsi vagy, akkor olvasd el a cikkünket, mert ebből minden kiderül.

1, Amy Lee

Egy egész generáció nőtt fel az Evanescence amerikai együttes zenéin, melyben Amy Lee volt az énekesnő. Egy évtizeddel ezelőtt a népszerű énekesnő ismert volt gót stílusáról és elképesztő hangjáról. Ma Amy ugyan még a zenekar tagja, ám boldog házasságban él, s született egy fia is, Jack Lion Hartzler.

2, Britney Spears

Britney Spears a legfiatalabb amerikai énekesnő volt, aki 6 albumával együtt bekerült a „Billboard 200” listájára, ahol ügyesen megszerezte a legelső helyet. Karrierje egy bizonyos idő után hanyatlani kezdett mikor egymás után jöttek a botrányai. Most, 2019-ben, Britney 38 éves és nagyon boldog a bőrében, ugyanis 2 gyönyörű gyermek édesanyja, valamint egy fiatal és helyes férfit tudhat maga mellett.

3, Avril Lavigne

Nincs olyan, aki ne emlékezne Avril Lavigne-re, aki a kilencvenes évek végén és a 2000-es évek elején felejthetetlen pillanatokat okozott népszerű dalaival, a „My Happy Ending-gel” és a „Girlfriend-del”. Akkoriban nem épp lányos megjelenéséről volt híres, mert mindig buggyos nadrágokban, tornacipőben és hasvillantós pólóban adta elő dalait. 2013-2015 között házastársa volt a Nickelback zenekar frontemberének, Chad Kroegernek. Most viszont igazi díva lett és ez így is van rendjén.

4, Pink

A ragyogó, merész és utánozhatatlan pop-énekes, Pink, aki szeptember 8-án töltötte e 40. életévét szerető feleség, és gondoskodó édesanya. Élete hullámvögyekkel volt tele, suli után egy Mekiben dolgozott, ahonnan kirúgták, mert mindig ette a hamburgert. 2005-ben egy motocross versenyen házassági ajánlatot tett jelenlegi férjének, Carey Hartnak. A felirat úgy hangzott: „Nem akarsz feleségül venni?” A következő évben összeházasodtak, majd született két gyermekük.

5, Kelly Osbourne

Kellynek sokat kellett azért tenni, hogy ott legyen, ahol most van. Rengeteget küzdött függőségeivel és a súlyával is. Zenei karrierjét próbálta felépíteni, de nem híres apja révén, hanem magától. Kelly ugyanis a híres Ozzy Osbourne lánya. Be akarta bizonyítani, hogy képes önállóan is helyt állni a zenei világban. Kelly ma nagyon merész és egyedi ruhákat visel, de mindemellett szereti az elegáns ruhákat is, mely kiemeli a nőiességét.

6, Lindsay Lohan

Lindsay nagy népszerűségnek örvendett gyerekként, mikor még csak 10 éves volt. Több filmben és sorozatban is szerepelt, mellyel fellendítette színészi karrierjét. 2007-ben azonban karrierje romlani kezdett, miután két autóbalesetet szenvedett és három rehabilitációs kezelésen vett részt. Ennek köszönhetően számos szerepet nem kapott meg. Lindsay évek óta üzemeltet egy klubot Görögországban.

7, Rihanna

Rihanna, az Umbrella című dallal vált igazán világhírűvé, amit eredetileg Britneynek írtak, majd miután ő nem vállalta el Mary J. Blige-nek ajánlották fel, ám Jay-Z úgy döntött, hogy adják a dalt Rihannanak. Több mint 10 év telt el a dal megjelenése óta és az énekesnő még mindig nagyon népszerű. Rajongói mindig örömmel fogadják új dalait és koncertjeit.

8, Christina Aguilera

Christina Aguilera nemcsak egy amerikai pop-énekes, aki kiemelkedik rendkívül karakteres hangjával, hanem egy UNICEF nagykövet is. A Rolling Stone minden idők 100 legnagyobb énekese közé sorolta őt, ami nagy megtiszteltetés. Továbbra is szólókarrierben nyomja, miközben neveli két gyönyörű gyermekét.

9, Katy Perry

Katy Perry nagyon vallásos családban született. Mind anyja, mind apja prédikátor volt, és rendkívül szigorúak voltak Katyvel. 17 évesen Katy otthagyta az iskolát, elhagyta otthonát, mert zenei karriert szeretett volna felépíteni, és ebben senki sem akadályozhatta meg. Katy soha nem folytatta tanulmányait, és mind a mai napig problémái vannak a helyesírással. Az énekesnő 2016 óta a híres színésszel Orlando Bloomal van kapcsolatban.

10, Lily Allen

Lily Allen fiatalkorában nagyon rossz lány hírében állt. A viselkedése kritikán aluli volt, gyakran kapott rossz jegyet a suliban, sőt rendszeresen kirúgták őt az iskolákból. A lányt végül szülei internátusba küldték. Az egyik interjújában az énekesnő elismerte: „Sok ember számára előnyös az oktatás, de velem ez pont fordítva volt.” Lilynek két gyermeke született és továbbra is a zenével foglalkozik, emellett sok jótékonysági rendezvényen vesz részt.

Miből lesz a cserebogár, nem?

Most Popular

Recent Comments