HomeCelebrityÍgy néz ki Dwayne "The Rock" Johnson legidősebb lánya. Szó szerint ikrek...

Így néz ki Dwayne „The Rock” Johnson legidősebb lánya. Szó szerint ikrek lehetnének

Dwayne „The Rock” Johnson amerikai származású színész, ám hollywoodi karrierje előtt ketrecharcosként és testépítőként tevékenykedett. Miután jól kigyúrta magát elkezdett színészkedni és legelőször „Azok a 70-es évek show” című sorozatban tűnt fel, ahol saját édesapját, Rocky Johnsont alakította. több filmben is megfordult már és amióta a Halálos Iramban láttuk mint Luke Hobbs, azóta szó szerint nyitott könyv az élete. A hatalmas, kőkemény izmok mögött érző szív rejtőzik, több saját készítésű videót is közzétett már saját szociális oldalain, illetve a legnagyobb poénokban is részt vesz. Imád ironizálni, és mindig úgy tesz, mint aki mérges, közben pedig kenyérre lehet kenni

Ennek a hatalmasra nőt embernek három csodás lánya is van és mindegyiket egytől-egyig imádja. Rengeteget segít feleségének és gyerekeinek, főleg ha szükség van rá. Legidősebb lánya, Simone Alexandra Johnson már 18 éves és bizony úgy döntött, hogy apja nyomdokaiba lép.

Sokan azt hiszik, hogy a színészkedésről van szó pedig egyáltalán nem. Simone ugyanis aktívan elkezdett edzeni, mert pankrátor szeretne lenni, csakúgy mint édesapja, nagyapja és dédapja. A tinilány nemrég jelentette be, hogy keményen edz ugyanis WWE szupersztár szeretne lenni.

Apja hihetetlenül büszke volt rá és kapva kapott az alkalmon, hogy segítsen neki a felkészülésben illetve jó tanácsokkal lássa el. Szerinte nagy sikereket érhet majd el, ugyanis felmenői között is sok tehetség volt. Sok-sok kitartással és kemény munkával igai harcos lehet. Simone-nak egyébként már majdnem 460 ezres követőbázia van Instagramon, de minél többet nyer, minél többet küzd annál többen akarják majd követni a mindennapjait.

WWE vezetőedző edzője azt mondta: „Simone egy csodálatos lány, olyan akár egy szivacs. Elképesztő. Tudja, hogy mi kell a sikerhez és kemény munkával, no meg kellő alázattal nagy sikereket érhet el.”

A 18 éves tinédzser egyébként Dwayne Johnson és Dany Garcia szerelemgyereke. A házaspár 10 évig élt együtt, majd úgy döntöttek, hogy külön utakon folytatják. Ezen a fotón édesanyjával látható.

Így néz ki Simone most, 18 évesen. Külső megjelenése egy az egyben az apjáé, ám belső tulajdonságai is apjára hajaznak. Elképesztően elszánt, és elég nagy akaraterővel rendelkezik. Sokan már most a „Szőke Sziklaként” emlegetik őt.

Simone felnéz édesapjára és szó szerint rajong érte, de ez a szeretet természetesen kölcsönös. Így néz ki teljes egészében a fiatal lány, Látszik, hogy nem egy modell alkat, de egy pankrátor ne is legyen az.

Ezen a képen a kis Dwayne látható és híres pankrátor édesapja, Rocky Johnson.

És itt látható a Szikla 15 évesen. Elképesztő, hogy olyan fiatalon ilyen testtel rendelkezett. Erről a legtöbb korabeli csak álmodhatott.

Persze volt időszak, amikor az izmokat zsír váltotta fel és egyáltalán nem állt neki jól a bajusz sem. Ez egy tabló fotózáson készült róla.

Amikor 19 éves lett az egyetemi futballcsapat játékosa lett, látszik, hogy itt azért izmon kívül más is volt rajta, bár elmondása szerint ekkor is sokat járt az edzőterembe.

Végezetül itt van a kicsi Szikla mikulás sapkában. Egyébként Simone kisbabaként pontosan úgy nézett ki mint apja.

Na mit szóltok a lányhoz? Szerintetek sokra viszi?

Most Popular

Recent Comments