HomeInterestingHúgát adták hozzá vőlegényéhez, míg ő holtan hevert a másik szobában -...

Húgát adták hozzá vőlegényéhez, míg ő holtan hevert a másik szobában – Döbbenet amit tett a család

Mindenki tudja, hogy a keleti országokban lévő esküvők és házasságok nem olyanok, mint amiket itt nyugaton megszoktunk. Ott általában még mindig a kényszer és megrendezett házasságok dominálnak, valamilyen családi érdek miatt. Persze ma már sokat enyhültek ők is és nemcsak a férfiaknak van joga elutasítani a nőt, de fordítva is.

Ennek ellenére, a házasságok többnyire úgy jönnek létre, hogy a felek nem szeretik, sőt szinte nem is ismerik egymást. Azon a véleményen vannak, hogy az majd szép lassan kialakul, ahogy megismerkednek és kiismerik egymás rigolyáit. Cikkünk főszereplőjének is el volt rendezve a házassága, már megvolt a napja, ki lettek küldve a meghívók… stb.

Mikor elérkezett a nap, amire már régóta készültek, tragikus dolog történt. Senki sem számított arra, hogy a menyasszony, aki a Surbhi névre hallgatott ilyen hirtelen távozik az élők sorából. Már minden kész volt, fel voltak öltözve, ám egyik pillanatról a másikra rosszul lett és összeesett. A család nem tudta, hogy mit tegyen, ezért azonnal értesítették az orvost.

A doki felkapta táskáját és a helyszínre sietett, de már nem tudott mit tenni… holtnak nyilvánította. Mint kiderült Surbhi szívrohamot kapott, az okozta a halálát. A két család egy ideig tanácstalanul ült egymással szembe, mire az egyiknek eszébe jutott egy ötlet. Az egyik családtag azt javasolta, hogy a vőlegény vegye el Surbhi testvérét, Nishat.

A családok megvitatták ezt a lehetőséget és úgy döntöttek, hogy támogatják a javaslatot. Ez így most valóban morbidnak hangzik, de Surbhi holttestét a menyegző alatt külön helyiségbe vitték, s lefektették egy ágyra. Ez alatt a vőlegény ráhúzta a gyűrűt testvére ujjára és összekötötték életüket. A szertartás úgy zajlott le, mintha mindig is így kellett volna történnie.

Surbhi nagybátyja Ajab Singh, azt mondta, hogy kemény döntést kellett hozniuk, de úgy döntöttek, hogy a kisebbik lányt adják a fiúhoz.

„Soha nem tomboltak bennünk ilyen vegyes érzelmek. Az egyik unokahúgom halála miatti bánat a másik esküvője miatt pedig boldogság járta át a szívünket.” – mondta.

Szerintetek jól tették, hogy hozzáadták a kisebb leányzót a vőlegényhez?

Most Popular

Recent Comments