HomeCelebrityHírességek, akik elveszítették bájukat a drasztikus súlyváltozásnak köszönhetően!

Hírességek, akik elveszítették bájukat a drasztikus súlyváltozásnak köszönhetően!

Minden nő szeretne vékony és karcsú testet, de ez nem mindenkinek adatik meg. Vannak azonban olyanok, akik nagyon át tudnak esni a ló túloldalára, és olyan mértékben lefogynak, hogy rossz rájuk nézni. A sztárok meg még inkább rabjai ennek az életnek, hiszen nekik, minden filmnél meg kell felelni mint testileg, mind szellemileg. A probléma csak az, hogy ha kapnak egy szerepet, ahol pufibbnak kell lenni, utána pedig kapnak egy olyat, ahol soványnak kell lenni, a testüket nagyon megviselheti ez a fajta változás.

Összegyűjtöttünk néhány sztárt, akik drasztikus fogyáson, vagy épp hízáson mentek keresztül, vagy egy szerep kedvéért, vagy pedig csak amiatt, mert nem voltak magukkal megelégedve.

Gigi Hadid.

Gigi Hadid pályafutásának elején átlagos modellnek számított, nem volt elég magas, nem volt olyan vékony, mint társai. Azóta Gigi sokat fogyott. De nem azért mert fogyókúrázott, hanem, mert Hashimoto-kórt diagnosztizáltak nála. Ez egy pajzsmirigy betegség, ami befolyásolja az anyagcserét. Ezt Gigi maga írta le.

Mary-Kate és Ashley Olsen.

Az Olsen nővérek még gyerekként váltak világhírűvé. 10 évesként már milliomosok voltak. Mára a lányok több mint 30 évesek, de az egészségtelen karcsúság egyértelműen látszik mindkettejükön.

Angelina Jolie.

Angelina Jolie mindig is egy vonzó nőnek számított Hollywoodban. Bár egy betegség következtében rengeteget fogyott. Mivel rákot diagnosztizáltak nála, ezért részt vett olyan kezeléseken, amelyek megállíthatják a terjedést, emiatt fogyott le nagyon.

Donatella Versace.

Az olasz tervező többször esett már át plasztikai műtéten. Már-már túlzásba vitte ezeket a műtéteket. A tervező, mindenképpen karcsú derekat akart magának, ezért mindent meg is akart tenni ennek érdekében. Donatella már bánja, hogy nem mérte fel időben, hogy a szépség nem kívülről, hanem belülről fakad.

René Zellweger.

Renee Zellweger színészi pályafutása során többször meghízott, majd lefogyott. A „Bridget Jones naplója” filmre meg kellett híznia, összesen 9 kg-ot szedett magára, majd 2002-ben lefogyott a „Chicago” című zenés vígjátékra. Majd megint megkapta Bridget szerepét, amiért újra meg kellett híznia.

Demi Moore

Demi Moore mindig is karcsú volt egész életében, aktívan sportolt, jógázott és diétázott. Az Ashton Kutcher-rel való válása után azonban nagyon lefogyott. Szerencsére Demi vissza tudta szedni régi alakját.

Tori Spelling

Mindenki karcsú és vékony akar lenni, még Tori Spelling is 5 gyermek után. Miután Tori megszülte gyerekeit durva fogyókúrába fogott, de egy kicsit átesett a ló túloldalára.

Claudia Schiffer

Nem tudjuk Claudia mit akart magán javítani, hiszen nagyon szép és vonzó nő. Fogyása után elvesztette korábbi vonzerejét és báját.

Candice Swanepoel

Dél-afrikai modell Candice Swanepoel, a Victoria’s Secret angyalai csapatát erősítette, egyszer olyan vékony lett, hogy ez aggodalmat keltett rajongóiban, és sokan mondták, hogy anorexiában szenved.

Keira Knightley

A Keira Knightley képzeletét genetikai hajlam jellemzi. „Olyan, mint egy ló. Annyit eszik amennyit csak akar, úgy, hogy nem hízik „- vallotta be Keira anyja egy interjúban. A terhesség alatt a színésznő kikerekedett, amit annyira nem is bánt.

Sarah Jessica Parker

Sarah Jessica Parker, mindig is vékony színésznő volt. Karcsúságát személyi edzőjének köszönheti. De ahogy fogy, úgy fogynak keblei is. Szóval ha meg akarja tartani szép dekoltázsát nem szabad fogynia, mert mellein látható először a változás.

Christina Aguilera

Zenei pályafutása elején Aguilera meglehetősen vékony volt. Aztán az énekesnő, amikor megkapta a Burlesque-ban a szerepét szándékosan fogyott le olyan drasztikusan. Most Christina ismét nagyszerű formában van gyermeke születése után.

Victoria Beckham

A Spice Girls egykori tagja, Victoria rengeteg kilótól szabadult meg úgy, hogy amúgy sem volt egy pufi nő. Órákat töltött az edzőteremben, és szigorú diétát folytatott, amitől rendkívül sovány lett.

Katalin Cambridge-i hercegnő.

A Cambridge hercegnő nem sokkal Charlotte hercegnő születése után ismét remek formában volt, személyi edzőjének köszönhetően. 2016-2017-ben a rajongók és az újságírók aggódtak miatta, mer túl soványnak tartották. A harmadik baba születése után Kate újra formába lendült, és a rajongók is megnyugodtak.

Most Popular

Recent Comments