HomeInteresting11 hölgy, akik búcsút intettek a soványságnak, és azóta boldogabban élnek!

11 hölgy, akik búcsút intettek a soványságnak, és azóta boldogabban élnek!

Rengeteg ember küzd a világon étkezési zavarokkal, úgy, hogy nem tudnak rajta változtatni. Hatalmas elszántság és akarat kell ahhoz, hogy egy betegségben szenvedő ember ki tudjon belőle lábalni. A lent felsorolt nők, pontosan ezt tették, hiszen az életük múlt azon, hogy eldöntik akarnak e változtatni vagy sem. Szerencsére nekik sikerült, legyőzniük ezt a problémát, és most már békés, boldog életet élnek, plusz kilóikkal együtt.

Jolene Jones

A lány éveken át fitnesz edzőként és versenyzőként élte a napjait. Jolen nem ápolt szoros kapcsolatot az evéssel, emiatt súlyos étkezési zavarokkal kellett megküzdenie. Később elhatározta, hogy ezen változtat. Szakemberek segítségét kérte, és sikerült felszednie magára, legalább 10 kilót.

Emma O’Neil.

Emma is, ahogy az összes többi lány, nagyon áhítozott a vékony testre, és lapos hasra. Ezért mindennap elment az edzőterembe, és szinte alig evett pár falatot, sőt társaságba sem nagyon lehetett látni őt.

Éveken át élt így, majd rádöbbent, hogy mégsem élhet ilyen életet, hiszen egyáltalán nem boldog. Megtanulta a saját bőrén, hogy milyen fontos az egészséges és rendszeres táplálkozás, anélkül, hogy lelkiismeret furdalása lenne miatta.

Emma (@emlouisefitness) által megosztott bejegyzés,

Liza Golden-Bhojwani

Lizának világ életében az volt a vágya, hogy modell lehessen. Ám ez nem volt olyan egyszerű, mert hiába került be a modellek közé, ahhoz, hogy meg is tarthassa állását, az ügynökség kötelezte arra, hogy sovány maradjon.

Emiatt, a fiatal lány, csupán csak 250-500 kalóriát vitt be a szervezetébe, ami valljuk be, vajmi kevés. Egy napon rátalált a szerelem és elhagyta hazáját párjával karöltve, és rájött, hogy ez az élet őt csak tönkreteszi, így elhatározta, hogy a saját szabályai szerint alakítja tovább az életét.

Liza Golden-Bhojwani (@lizagoldenreal) által megosztott bejegyzés,

Megan Jayne Crabbe

Megan már egész fiatalon, konkrétan 15 évesen súlyos étkezési zavarokkal küzdött. Egy napon elhatározta, hogy teljesen megváltoztatja az életét, ezért mindennap egy kicsivel többet evett. Majd miután úgy érezte, hogy van elég ereje, elkezdett edzőterembe járni.  Ám mindezek ellenére még mindig nem csattant ki a boldogságtól. Rendszeresen edzett, de valahogy azt érezte, hogy nem tud normális életet élni.

Ismét hozzáfogott, hogy változtasson valamin, és letette a sportot. A teste teljesen átalakult, és ma már egyáltalán nem érdekli, hogy nincs feszes combja, vagy kocka hasa. Szabadidejében szeret a barátaival lenni, és finom ételeket enni.

Megan Jayne Crabbe ? (@bodyposipanda) által megosztott bejegyzés,

Nathalia Novaes

Nathalia ugyanúgy, mint Liza mindig arról álmodozott, hogy egyszer modell lesz. Majd hamarosan ráeszmélt, hogy ezt az életmódot nem neki találták ki. Rengeteg alkalommal vett be hashajtót és általában csak vizet vacsorázott, hogy szinten tartsa akkori súlyát.  Végül már nem tudta tovább csinálni ezt és eldöntötte, hogy rendesen fog enni. Mára hála isten minden ruhájából két számmal nagyobbat kell vennie. Azt mondta, így érzi jól magát, ahogy most van.

Nathalia Novaes (@novaesnat) által megosztott bejegyzés,

Mackenzie Forbes

A lány 2016 januárjában még 38 kilogrammot nyomott. Mackenzie mindig is vékony akart lenni, de egy kicsit túlzásba vitte, és kialakult nála egy étkezési zavar. Majd mikor rájött, hogy kórosan sovány, elhatározta, hogy felszed legalább 15 kilót, és ezt tűzte ki célul. Most a lány 58 kiló és sokkal boldogabbul érzi magát, mint valaha. Instagram oldalán megosztja, milyen edzéseket csinál, hogy karba tartsa magát. Konkrétan az élete lett az edzés.

Mackenzie Forbes (@kenziefitness_) által megosztott bejegyzés,

Kaitlyn Davidson

A lány összesen 37 kilogrammot nyomott a mérlegen, ami elég kritikus soványságnak mondható. Kilátszódtak a csontjai és olyan esetlennek nézett ki. Majd egy nap úgy döntött, hogy modell akar lenni, így belekezdett az edzésekbe, és naponta legalább 2000 kalóriát megevett, hogy némi erőre kapjon. Szerintem csodálatos lett az átalakulása.

Linn Strömberg

A 23 éves lány évekkel ezelőtt étkezési zavaroktól szenvedett, amik megkeserítették az életét. Már olyan rossz állapotban volt, hogy többször kórházba került, ezt megelégelte és úgy döntött, hogy mindent elkövet a gyógyulás érdekében. Így elkezdett edzőterembe járni és egy táplálkozási tanácsadó segítségét is kérte, hogy állítson össze neki egy étrendet.

A lány ekkora változáson ment át.

Chloe Shelton-nak még tinédzser korában jelentkeztek anorexiára utaló tünetek, mivel nem evett sokat ezért immunrendszere legyengült, így sokszor volt beteg. A sokadik lebetegedése után, úgy döntött, hogy meg kell valahogy erősítenie az immunrendszerét. Utánajárt a dolgoknak, és elment a helyi edzőterembe és heti 3-4 alkalommal másfél órán keresztül edzett. De ez nem volt elég, mert a szervezetéből hiányoztak nagyon fontos, vitaminok és ásványi anyagok ezért egy speciális étrendet kellett követnie.

Egyszer azt reméli szépségkirálynő lesz.

Gemma Walker

Élete folyamatosan veszélyben volt. Szülei attól féltek, hogy soványsága miatt egyszer leállhat a szíve. Ezért folyamatosan, minden egyes reggel megnézték, hogy lélegzik e még. A lány úgy döntött, hogy változtat az életén, mert nem akarja szülei életét sem és a sajátját sem tönkretenni. A rendszeres étkezés és edzés következtében hamarosan annyi kilót szedett magára, hogy már nem kellett a szüleinek attól rettegni, mikor történik valami tragédia.

Holly Griffiths

17 éven át étkezési zavarjai voltak, és mindössze 31 kilogrammot nyomott a mérlegen. A jelenleg 25 éves két gyermekes anyuka szuper fitneszterem rajongó lett és antidepresszánsokat kezdett el szedni, valamint részt vett terápiás foglalkozásokon is, és naponta akár 2000 kalóriát is bevitt szervezetébe. Azóta több, mint 10 kilót felszedett magára, de sokkal jobban érzi magát, mint valaha.

Most Popular

Recent Comments