HomeInterestingHiába van nyár, még nagyon sokáig nem érezhetjük pozitív hatásait! Íme a...

Hiába van nyár, még nagyon sokáig nem érezhetjük pozitív hatásait! Íme a legfrissebb előrejelzések!

Beköszöntött a nyár, de sajnos még sem érezzük úgy, hogy kicsattannánk a boldogságtól emiatt, hiszen olyan időjárás van, ami nem épp a Balatoni hangulatot, vagy a strandszezont idézi fel bennünk. Inkább egy korai tavasz vagy egy őszi időjáráshoz tudnám hasonlítani, ami mostanában van. Persze vannak napok, mikor 32 fokos kánikula van, de a hónap legtöbb részében borús, esős időjárással találkozhatunk, ami eléggé lehangoló tud lenni. Nem beszélve arról, hogy beszereztük a legújabb nyári ruhákat, amik a divatnak is megfelelnek, de még sem tudjuk hordani őket, mert nincs olyan jó idő, hogy felvehessük őket. Ez még jobban tetézi a problémákat. Nos de lássuk, mit tartogat számunkra még a nyár.

Itt a legfrissebb előrejelzés.

Szerdán többnyire borús, felhős időre számíthatunk elszórtan esővel, záporral, az ország egyes helyein zivatarok is kialakulhatnak. Többfelé feltámad az északi szél. A legmagasabb hőmérséklet 18 és 24 fok lehet.

Csütörtökön a délelőtti órákban többfelé, a délutániban már csak szórványosan fordul elő eső illetve zápor. Délutánra a nap is megmutatja magát, de csak egy kevés időre. Az északi, északnyugati szél felerősödik és a legmagasabb hőmérséklet mindössze, 20 és 26 fok közé kúszik.

Pénteken már többfelé felszakadozhat a felhőzet több helyen kisüt majd a nap, ám néhol kisebb záporokra, zivatarokra lehet számítani. Többfelé felélénkülhet a szél, és a legmagasabb hőmérséklet 21 és 27 fok között várható.

A szombati napon, délelőtt mérséklődik a felhőréteg fölöttünk az Északnyugati szélnek köszönhetően, majd miután elvonultak a fejünk felől a felhők, ki süt a nap, ami jó pár órán át boldogít majd bennünket. Nem lesz túl meleg, mert a legmagasabb hőmérséklet 20-25 fok között valószínű.

Vasárnap és Hétfőn szikrázó napsütés ígérkezik, méghozzá eső és zápor nélkül. Délután a legmagasabb hőmérséklet körülbelül 24 és 30 fok közé tehető.

A csapadéktérképnek köszönhetően, meg tudjuk nézni, hogy az országban mennyi eső esett le az utolsó 24 órában. Ennek a segítségével könnyen megállapíthatjuk, hogy milyen állapotban vannak a mezőgazdasági földterületek, hogy szükség van e a locsolásra, vagy nem. 

Most Popular

Recent Comments