HomeInterestingEz a fiatal pár, mindenki láttára egymásnak esett a repülőn! Ilyen a...

Ez a fiatal pár, mindenki láttára egymásnak esett a repülőn! Ilyen a szerelem! Itt a videó!

Történetünk bizony megtörtént eseményeken alapul. Ti mit tennétek ilyen helyzetben? Gondolj bele, békésen ültök egy repülőn, vártok arra, hogy végre odaérjetek úti célotok végállomásának helyszínére. Természetesen nem maradhatnak el, repülőn készült képek és szelfik. Szóval egy házaspár épp csinált volna egy szelfit, mire észrevették a kamerába, hogy valami nagyon furcsa dolog történik a hátuk mögött:

Sok ember, aki repülőútra adja a fejét, azon izgul egész végig, hogy: „Úristen leszállunk e még a mai nap folyamán”, szóval önmagában sem egy kis dologról beszélünk. De vannak olyan emberek, akik ettől felpörögnek és úgy érzik tenniük kell valamit annak érdekében, hogy élvezetesebbé tegyék az utazást, mint mondjuk ez a házaspár, akik nem tudták, hogy feldolgozni, a hirtelen jött adrenalin löketet.

A videofelvétel egy Mexikóba tartó repülőgépjáraton készült, amit egy Kiley Tully nevű lány töltött fel Twitterjébe és az alábbi megjegyzést fűzte hozzá a történtekhez.

„Az édesanyám és az édesapám szerettek volna egy nyugodt, stresszmentes utat Mexikóba. Ezt a videofelvételt küldték el nekem…

A nyilvános együttlétet folytató szerelmespár annyira nem zavartatta magát, biztos azt hitték, ha elbújnak a hátsó sorokban, akkor nem látja őket senki. Majdnem be is jött nekik a terv, bár sokan gondolják, hogy, akiket nem hoz lázba a nyilvános szerelmeskedés, nem is igazán akarnak elrejtőzni az emberek szeme elől.

Arról sajnálatos módon nincs információnk, hogy valaki, mondjuk esetleg egy légiutaskísérő félbeszakította volna a jelenetet. Mindenesetre úgy fest, elég jól érezték egymást az utasok.

Most Popular

Recent Comments