HomeCrazyHa nincs eszed hozzá, inkább ne próbálkozz a Photoshoppal!

Ha nincs eszed hozzá, inkább ne próbálkozz a Photoshoppal!

Ma már bárki bármit módosíthat a fényképein akár telefonos alkalmazások sokaságával, akár Photoshoppal. De vajon az alkalmazások és kép manipuláló programok használatához észt ki ad ezeknek az embereknek? Elgondolkodtató, hogy mennyire nem látják magukat természetesen szépnek, és inkább hülyét csinálnak magukból az ilyen és hasonló képekkel. Biztos vagyok benne, hogy ha látnánk az eredeti képet, azon sokkal szebbek lennének, mint most ezzel az eltorzult valamivel, amit büszkén mutogatnak.

 

Kérlek, ha cseppfolyóssá akarsz válni, azt ne így tedd! Hát na, ő legalább egész jól körbe vágta a lányokat. Hát nekem a háttérben lévő csávó viszi a prímet. Nagyon, nagyon sok furcsaság van ezen a képen. Hajrá Elnök Úr, adja rá a kakaót! Aha igen, de miért pont ez a kocsi és ez a háttér? Akkor már választhatott volna bármi mást, bármi sokkal jobbat. És még a lebegés tudományát is elsajátította. Fenomenális. Mondd szépen: Én lenni Hulk, nyikhaj istenke. De miért gondolja, hogy csomókban nő az izom?  Aha igen, minden elismerés, legalább a környezethez öltözött. Jó, hát más a bőrszín, de ennyire nem. Most akkor a csaj ilyen böszme nagy, vagy a pasi simult hozzá túlságosan? Azt hiszem kicsit szédülök? Ti nem? Az bravó, jár a taps, lassított felvételben. Aha igen, hát majd legközelebb talán sikerülni fog. Gyakorolj így tovább szépen! Oh, jajj, Selena Gomez tudja ezt? Wingardium levi óóóó zsaaaa.
Csöcsikém, legalább adj a pasinak is tököt… ne légy ennyire önző. Zseniális! Egyszerűen zseniális, nem találok rá szavakat, jár a piros pont.
Őőőő, hogy vannak ott azok a lábak? Kösz jól, Főnök! Álmodj, királyfi! Atya világ, ez meg hogy pattanhat ki bárki agyából is??? Oh, anyám, további szép álmokat neked! Az a láb, kapj a fejedhez, fiam! Legalább stimmelnek a színtónusok. Ez már haladás! Csókolom, hogyé’ van a rózsa szálja?
Teletabi nagy öleléééééés! Vigyázz, szétesik az ágy, meg az ajtónak is lett valami baja. De amúgy tök jó, gyúrj még egy kicsit agyra.

Most Popular

Recent Comments