HomeInterestingHa erre a 9 dologra odafigyelsz, akkor nem tudnak majd átverni a...

Ha erre a 9 dologra odafigyelsz, akkor nem tudnak majd átverni a férfiak

A sokadik pofára esés után már úgy érzi az ember lánya, hogy egyetlen normális férfi sincs a Földön. Egy randiszakértő szerint azonban nagyrészt rajtunk, nőkön múlik, hogy milyen férfit választunk párunknak. Létezik azonban kilenc szokás, amelyeket azok a nők csinálnak, akiket bizony soha nem vernek át a férfiak. Meg kell tanulnunk nőként azt, hogyan járjunk nyitott szívvel, ugyanakkor hogyan keveredjünk kapcsolatba férfiakkal a határok egyértelmű tisztázásával.

Íme a kilenc dolog, amit megtehetsz azért, hogy megvédd magad, mindeközben pedig nyitott is maradj.

Kerüld el a nyilvánvalóan alacsony önbizalmú férfiakat!

Ha a férfi nem értékeli és szereti saját magát, akkor bizony téged sem tud majd egészséges módon szeretni és értékelni.

Bizonyosodj meg róla, hogy a családi és kapcsolati értékeitek hasonlóak!

Jól nézd meg, hogy milyen életet él. Egészséges kapcsolata van-e a családjával, barátaival? A pénzügyei és felelősségérzete teljesen rendben van-e? Egy férfi csak akkor állhat helyt a te életedben, ha az övé már rendben van.

Ne fogadd el, ha csúnyán viselkedik veled!

Át kell gondolnod, hogy az előző kapcsolataidban milyen viselkedéssel és hogyan bántottak meg az exeid. Mindezt le is írhatod. Passzív-agresszív, negatív, kritikus, nem foglalkozott veled, hideg volt hozzád és így tovább. Azonban, ha bármelyiket felfedezed a mostani jelöltnél, akkor kérd meg, hogy fejezze be. Amennyiben nem bírja abbahagyni, akkor pedig tovább kell lépned. Senki nem érdemli meg, hogy rosszul bánjanak vele.

Arra figyelj, hogy mit csinál, ne pedig arra, amit mond!

Egy nőnek a férfi tettei mutatják meg, hogy mennyire törődik veled, nem pedig a szavai. Mondani ugyanis bármit lehet. Nem érdemes az idődet egy olyan férfira fecsérelni, aki egyáltalán nem akar foglalkozni veled.

Vajon büszke rá, hogy mellette vagy?

Ha a kiválasztott férfi büszke arra, hogy mellette vagy és minden alkalmat meg is ragad arra, hogy életének minden szegletébe bevonjon, akkor biztosan szeret téged. Ha, viszont rejtegetni próbál a barátai vagy a kollégái előtt, akkor nincs miről tovább beszélnetek.

Biztosnak kell lenned benne, hogy beléd van esve

Ha egy férfi tényleg szerelmes beléd, akkor te vagy neki az első. Sok időt akar veled tölteni, valamint azt is elmondja, hogy mit szeret benned annyira. Érezni és tudni fogod, ha beléd habarodott, ha pedig nem, akkor lépj tovább.

Mindig állj ki magadért!

Ha a férfit nem érdekli, hogy mit érzel, akkor az bizony figyelmeztető jel. Csakis olyannal érdemes randiznod, aki figyelembe veszi az érzelmeidet és mindig meghallgat téged.

Várj még az ággyal!

Az intim együttlét bizony remek dolog, de ha tényleg az igazi szerelmet keresed, akkor ne ugorj az ágyba már az első randin. Jobb megvárni, amíg az érzelmi intimitás kialakul köztetek. Ha tényleg érdekled a férfit, akkor biztosan megvárja, míg úgy érzed, készen állsz rá.

Boldog és nyugodt vagy a közelében?

Ha szorongsz és nem érzed jól magad a jelenlétében, akkor valami nagyon nincs rendben. Bíznod kell az ösztöneidben és tisztázd magadban az érzéseidet. Ha több rossz napotok van együtt, mint a jó, akkor ideje tovább lépni. Egy jó kapcsolatban mindig nyugodtnak és szeretve érzed magad.

Most Popular

Recent Comments