HomeInterestingA szem a lélek tükre - De vajon mit árul el rólad?

A szem a lélek tükre – De vajon mit árul el rólad?

Most egy igazán izgalmas személyiségteszt következik. Válassz egy szemet a hat közül és tudd meg, mit árul el rólad!

Első szem

Ha ezt a szemet választottad, akkor bizony nagyon megfontolt ember vagy. Alaposan és részletesen elemzel mindent, hirtelen döntéseket pedig sosem hozol. Igyekszel teljes egészében látni a problémát, amelyet éppen megoldani próbálsz. Sokan nem is képesek ilyen mélységben és pontosan látni a dolgokat, mint te. Időnként azonban te is elbizonytalanodsz, a külvilág felé mégis magabiztosnak mutatod magad.

Második szem

Valódi egyéniség vagy. Nem a szokványos hobbik, történések vagy témák érdekelnek, hanem rendkívül nyitott vagy a világra. Soha, senki véleményét nem utasítod el és nem kedveled a kőbe vésett szabályokat. Független és önálló személyiséggel rendelkezel. Mindig követed a saját érzéseidet, mindig önmagadat adod. Hiszel az igaz szerelemben és a boldogságban.

Harmadik szem

Kedves, figyelmes és szeretetteljes vagy. Soha nem ítélkezel senki felett, véleményt pedig csak akkor alkotsz, ha biztos vagy magadban. Érzékeny lelkű vagy, ezért néha megbántva érzed magad olyan helyzetekben is, amikor nem kellene. Bizonytalanságodat és problémáidat nem szívesen osztod meg a világgal, úgy gondolod, ezeket magadnak kell megoldanod. Empatikus vagy, ezért sokan megbíznak benned. Szívesen nyújtasz segítséget másoknak, kérni viszont szinte soha nem kérsz.

Negyedik szem

Rendkívül színes a személyiséged, energikus, barátságos, könnyed és céltudatos vagy. Egy született vezető rejtőzik benned, erős a kisugárzásod. Az életet örömmel és vidáman éled. Soha, egy pillanatig sem gondolkozol, ha mások segítséget kérnek tőled, azonnal rendelkezésre állsz. Többek között ennek is köszönheted, hogy sokan szeretnek téged. Ha eddig nem érted volna el, akkor egy csodálatos család és karrier vár rád.

Ötödik szem

Szenvedélyes és tüzes személyiség vagy, mindig tele vagy energiával, lelkesedéssel. Szélsőséges is könnyen leszel, ugyanis valamit vagy nagyon kedvelsz vagy gyűlölsz. Mindig a céljaidra és azok megvalósítására koncentrálsz, éppen ezért néha nagyon önfejű is tudsz lenni.

Hatodik szem

Kifejezetten érzékeny ember vagy. Tudatos és nagyon spirituális beállítottságú vagy, szinte olvasol az emberek gondolataiban. Téged nem lehet becsapni, ugyanis megérzéseid és ösztöneid soha nem csalnak, segítenek neked a nehéz döntések meghozatalában is. Könnyen meghatódsz, de bármikor szívből tudsz nevetni is. A hozzád fordulóknak jó tanácsokat adsz, mivel képes vagy belelátni mások helyzetébe is.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments