HomeInterestingGyerekkorunk 16 legfinomabb édessége, amit a mai fiatalok már soha nem kóstolhatnak...

Gyerekkorunk 16 legfinomabb édessége, amit a mai fiatalok már soha nem kóstolhatnak meg.

Képtelenség, hogy van olyan ember a földön, aki ne ismerné ezeket az édességeket. Kivéve a mostani gyerekeket. Ha tudnák milyen jó világ volt akkoriban. Mennyi finomságot vásároltunk az iskolai büfében. Ezek a termékek meghatározó volt minden kisgyerek életében. Igaz, hogy szépen lassan a feledés homályába vesztek ezek a nyalánkságok, de emlékeik mindig bennük élnek. Aki nem tudná miről van szó, szeretnénk bemutatni nektek diák éveink legkedveltebb édességeit.

PEZ cukorkatartó

Minden kisgyerek rajongott a PEZ cukorkáért és természetesen a mesefigurákért is. Természetes, hogy mind a kettőre szükség volt, ezért a készítők ezzel a kreatív ötlettel álltak elő.

Hubba Bubba rágógumi

Gyanítom senki sem felejti el, mikor ezzel a rágóval rohangált az iskolában, és 3 másodpercenként rakott egy újabb adagot a szájába, mert elvesztette az ízét.

Cukorka karkötő

A lányok kedvenc „ékszere” volt és tanórán szépen, okosan kezdték majszolni.

Светлана (@svetka_ag) által megosztott bejegyzés,

Starbust Joosters cukorkák

Se perc alatt meg lehetett enni az egész csomaggal. De még jobb volt, mikor barátainkkal együtt fogyaszthattuk el.

Szőlő ízű Fanta

Gyerekként a kedvenc italom volt. A szüleim nem értették mit eszek ezen az üdítőn. Sajnos ma már nem gyártják ebben az ízben.

Omer Ichay (@omerblue3) által megosztott bejegyzés,

Chupa Chups nyalóka

Most már nem lehet kapni ezt az édességet. Pedig hatalmas sláger volt az iskolákba, mert miután elfogyasztottad a nyalókát a szára síp lett, így az egész aula sípolástól zengett.

carly (@lushcatswax) által megosztott bejegyzés,

Fahéj ízű Tic-Tac

Állítólag a Mátrix film ideje alatt jelent meg ez az édesség és a fiatalok be voltak zsongva tőle. Arra vártak hátha kijön a kék változata is, hogy eljátszhassák azt a bizonyos jelenetet a filmből.

M&M’s

Hála isten az M&M’s cukorkák a mai napig fellelhetők a boltokban, csak nem pont ebben a verzióban. Az évek során a gyártók sokat kísérleteztek a finomításával.

Bazooka rágó, mely kemény volt, mint a kő.

Hihetetlenül nehéz volt elrágni ezt a fajta rágót, íze pedig rettentő hamar elmúlt. A képregény újságok csomagolásában voltak elrejtve.

A jó öreg cigi rágó

Képtelenség megszámolni, hány gyerek szájában láttam ilyet. Eezek a gyerekek mind a felnőttekre akartak hasonlítani.

Robbanó cukorka

Aki megkóstolta vagy a megszállottja lett vagy soha többet nem evett belőle. Olvadás közben kezdett el pezsegni a szájban, ami nagyon csípte a gyerekek nyelvét.

Cadbury Dream fehér csoki

Cadbury volt az első aki fehér csokoládét dobott a piacra. Különleges dolgot akart behozni, ami voltképpen sikerült is neki.

Amy (@sometimescreative) által megosztott bejegyzés,

Toffe Nestlé

Ha valaki fogszabályzós volt, többet nem kellett ennie ebből az édességből, mert egyből beleragadt a fogszabályzó drótjába.

Chewits Chewits

Ez a cukorka nem sok embernek nyerte el a tetszését, csupán csak azért vették meg, mert nagy slágernek számított Godzilla.

Laura Rudge (@slimming_world_laura_rudge) által megosztott bejegyzés,

Teknőc süti

A zöld külsejű sütemény nagyon gyorsan lekerült a polcokról. Ezeket nem egy másik sütemény vagy édesség váltotta fel, hanem a „Tini Nindzsa Teknősök” animációs sorozat kártyái.

Most Popular

Recent Comments