HomeInterestingFelvásárolta az át nem vett csomagokat a postán mindössze 300 forintért. Hihetetlen...

Felvásárolta az át nem vett csomagokat a postán mindössze 300 forintért. Hihetetlen értékekre tett szert!

Manapság egyre nagyobb divat lett a webshopon való shoppingolás. Akik külföldről is vásárolgatnak, azok pontosan tudják, hogy néha-néha előfordul az, hogy a csomag nem jön meg. Ezért szokták mindenkinek azt tanácsolni, hogy csak olyat rendeljen külföldről, aminek az elvesztése „nem fáj”. Legtöbb esetben nem az eladó ver át bennünket. Valahol útközben kallódik el a csomag. Az is előfordulhat, hogy az eladó feladja, de mire odaérne a csomag a vevő elhalálozik, vagy egyszerűen képtelen átvenni.

De mi lesz ezekkel a csomagokkal? Ott kallódnak valamelyik posta állomáson. Az amcsik az ilyen dolgokat rendszerint aukcióra bocsátják. Meg lehet őket venni. Nyilván senki sem tudja, hogy mi van bennük… Ez adja az egész izgalmát.

A következő hölgy egy halom csomagot vett meg, darabját egy dollárért, ami közel 300 Ft. Amit bennük talált…Na az nem mindegy!

Ez például a Tiffany-tól van.

Egy apró parfüm volt benne.

A legtöbb csomagban, amit kibontott ajándékkártya van.

Egy másik.

Még StarBucksos is van.

Néha belefut egy kis ékszerbe is.

Ez például egy Michael Kors nyaklánc.

Persze a legtöbb csomagban valamiféle telefontok, vagy gagyi kínai cucc van, de összességében nagyon jól járt azzal, hogy felvásárolta ezeket a csomagot. Rengeteget keresett a dolgon.

Itt a teljes videó!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments