HomeInteresting"Felmentem a srác lakására, akivel a buliban találkoztam - Mikor belenéztem a...

„Felmentem a srác lakására, akivel a buliban találkoztam – Mikor belenéztem a fiókjába azonnal hazarohantam”

A legtöbb tinédzser egy bizonyos kor után már igényli a társasági életet, de nem az iskolában, hanem azon kívül. Vágynak arra, hogy elmehessenek barátaikkal bulizni, hogy kimaradhassanak éjszaka. Az idő múlásával egyre merészebbek lesznek, bátrabban kezdenek beszélgetést idegen emberekkel, bárokban vagy szórakozóhelyeken. Nem kizárt, hogy romantikus szálak is szövődnek egy-egy parti alkalmával, de az is előfordult már a történelem során, hogy a „romantika” csak egyetlen éjszakáig tartott.

Cikkünk főszereplője, Dorothy szintén azon lányok közé tartozik, aki imád bulizni és ezt biza nem is rejti véka alá. Sőt mi több pasizni is szeret és saját bevallása, szerint nem a prűd csajok táborát erősíti. Az egyik buli alkalmával összeismerkedett egy kedves, fiatal sráccal, akivel nagyon sokáig beszélgettek és iszogattak. Dorothy néhány pohárka után beleegyezett, hogy elmegy a fiúval a lakására…. Bizony kitaláltad, az volt a terv, hogy összebújnak.

„Egy klubban találkoztunk, együtt töltöttünk néhány órát aztán meghívott egy italra. Nem vagyok szent, tehát sejteni lehetett mi fog történni ezután. Nem is tiltakoztam, mert jófej volt. Miután elmentünk a lakására láttam, hogy szép tiszta a lakása, friss ágynemű van felhúzva, ami imponáló volt számomra.

Kiment a konyhába, hogy hozzon mindkettőnknek valami italt, ám ez idő alatt szemügyre vettem a szobáját. Kicsit ideges voltam és ilyenkor mindig mindent megnézek, hogy lenyugtassam magam. A komód volt a legközelebb ezért kihúztam a első fiókot, majd teljesen lefagytam. Nem volt sok időm megnézni, de észrevettem néhány dolgot, amik aggasztottak.

A fiókban volt valami heveder, talán még zsinór is, ezen kívül fém csipeszek, amiket az idomokra kell tenni, tudom mert az interneten már láttam ilyet. Egy hatalmas csomag gumikötél, néhány fekete maszk és egy eszköz, amit az ember hátsójába kell tenni. Életemben nem sejtettem volna, hogy ennek az elegáns és meglehetősen félénk fiúnak ilyen hajlamai vannak.

Talán túlérzékeny vagyok, de ezen a ponton nem tudtam mit tegyek. Azt hiszed, találkozol egy kedves fickóval, de végül kiderül, hogy piszkos fantáziája van. Még az italt sem vártam meg, hanem csendben felöltöztem, majd kinyitottam az ajtót és azt kiabáltam neki, hogy mégis el kell mennem. Szerencsére nem adtam meg neki a telefonszámomat. A hideg is kiráz mikor arra gondolok, hogy ezeket a tárgyakat rajtam is kipróbálhatta volna.” – írta Dorothy.

Ti jártatok már így? Mi volt a legbizarrabb dolog, amit egy férfi/nő lakásában találtatok?

Most Popular

Recent Comments