HomeInterestingEzzel a 7 hasznos tippel pofon egyszerűen leadhatod felesleges kilóidat a nyaralás...

Ezzel a 7 hasznos tippel pofon egyszerűen leadhatod felesleges kilóidat a nyaralás során!

A nyaralás minden idők legjobb időszaka, hiszen pontosan akkor tudjuk kipihenni a mindennapi stresszt, a munkával járó gondokat. Ha más országba mész pihenni, kipróbálhatod az adott ország gasztronómiai különlegességeit. Erre az időszakra szeretne mindenki jó formában lenni, de ez nem minden esetben lehetséges, hiszen kevés az olyan ember, aki erre fölösleges órákat tud szánni, egy fárasztó nap után. Cikkünkben számos tippet adunk arra, hogy hogyan tudsz egy kicsit lefaragni a kilókból. Illetve, hogy milyen tevékenységeket folytass a nyaralás alatt, amivel megválhatsz könnyen jött fölöslegedtől.

Hús helyett, fogyassz tengergyümölcsit.

A nyár folyamén célszerű lecserélni, mind a csirke, marha, sertés húsokat, valami igazán újra, amit úgy hívnak hal. A hal és a tengergyümölcsei rengeteg ásványi anyagot tartalmaznak, amire a szervezetnek szüksége van. Ez természetesen nem azt jelenti, hogy örökre száműznöd kell a többi húst az életedből, csak a nyár, vagy esetleg a nyaralás ideje alatt.

Sétálj megfelelően.

Nem arról fogunk írni, hogy a sétálás milyen hasznos tud lenni, mert azzal mindenki tisztában van. De annak érdekében, hogy még hatékonyabb legyen, fogadd meg a tanácsunkat :

Emeld fel a fejed, nézz előre és legyen egyenes a hátad.

Úgy lépj, hogy először a sarkad érintse a talajt, majd fokozatosan haladj a lábujjak felé.

Úgy sétálj, ha a bal lábaddal lépsz előre, a jobb kezed menjen előre, és fordítva, ha jobb lábbal lépsz előre a bal kezed menjen szintén vele.

Sétálj így naponta legalább fél órát (vagy még jobb, ha 45 percet tudsz). Szervezz könnyű gyalogtúrákat, csodáld meg a természet szépségét és tartsd karban az egészségedet.

Mareen | Cologne | Germany (@miss.everywhere) által megosztott bejegyzés,

Cseréld le az üdítőitalokat frissen facsart gyümölcslevekre vagy kókusztejre.

Ez az egyik legélvezetesebb módja a nyaraláson való fogyásnak. Cseréld le az üdítőket frissen facsart gyümölcslevekre, hidd el a hatás azonnal észrevehető lesz. Ha a lehető legtöbbet szeretnéd kihozni a módszerből, akkor kövesd a következő tanácsokat:

Készíts frissen facsart gyümölcsleveket.

20 perccel étkezés előtt, igyál egy pohár gyümölcslevet. Így kevesebbet fogsz enni, plusz a szervezet megkapja a szükséges vitaminokat.

Próbálj ki különleges gyümölcsleveket és zöldségleveket, például uborkából vagy egyedi zöldségfélékből, de ne legyen több, mint 60 ml.

Semmiképpen se fogyassz előre megcsinált turmixokat.

Edz a homokos tengerparton.

Remek módja annak, hogy több kilótól szabadulj meg, bizonyos homokban való sportnak köszönhetően, mint például: strandröplabdázás vagy frizbizés. A homokszilárdsága miatt a terhelés jelentősen megnő. De annyira szórakoztatóak ezek a játékok, hogy nem is veszed észre. Ugyanez az elv vonatkozik a futó és egyéb sportokra, amit a strandon végzel.

Ússz több, mint 20 percig.

A zsírégetés csak 20 perc intenzív edzés után indul meg. Íme néhány tipp, ami segít a fogyásban:

Ússz aktívan legalább fél órát 600-800 méter megtételével. Ha teljesen kezdő vagy, akkor kezdhetsz 100-300 méterrel.

Az ideális víz hőmérséklet 24-28 ° C, a tengervíz pedig nagyon hasznos lehet.

Alternatív stílusok (pillangó, gyors, mell stb.)

Kiki (The Blonde Abroad) (@theblondeabroad) által megosztott bejegyzés,

Edz a vízben.

Az Aqua aerobic nagyon hatásos, ami mindenki számára alkalmas. Ezek a gyakorlatok segítenek majd a fogyásban illetve a jó állóképesség fejlesztésében is:

Állj egyenesen, a víznek a torkodig kell érnie. Próbáld megérinteni a lábujjaidat, ahogy az első képen látod. 3×10-15-öt csinálj.

Fuss egyhelyben. Próbáld meg olyan gyorsan, amennyire csak tudod, a sarkaddal érintsd meg a feneked. Mozgasd a karod, mint egy normális futásnál. Próbáld 10 percig folyamatosan csinálni.

Próbáld meg ütögetni a lábad, ahogy a 3. képen látod, ha a gyakorlatot gyorsan végzed, erősítheted vele a bicepszedet. 5-10 percen keresztül csináld.

A 4-es számú képen a vállizmaidat erősítheted, feküdj fel a vízre, és próbáld meg úgy hajtani magad, mintha repülnél. ezt csinál 5-10 percig.

Teljes aerobik a vízben: Ugorj egy nagyot, úgy, hogy legyen kint a kezed a vízből, ahogy az 5. képen látod. 3×15-20-at csinálj belőle.

Most Popular

Recent Comments