HomeInterestingDubai sosem hallott titkai, ami a homokdűnék árnyékában lapult eddig!

Dubai sosem hallott titkai, ami a homokdűnék árnyékában lapult eddig!

A bolygó egyik leggazdagabb és legfényesebb városának ragyogó homokdűnéi mögött meglehetősen sok titok lapul. De ennek ellenére, rendkívül népszerű város, ahova nagyon sok turista látogat el, hogy megismerjék mit foglal magába ez a csodálatosan szép és egzotikus város. Ám most nem a napsütötte tengerpartjairól ejtünk szót, hanem kisebb-nagyobb titkairól, amiről szinte senki sem tud, csak az ott élő emberek egy kis része.

Rashid bin Mohammed Al Maktoum halálának valódi oka.

Hivatalos  adatok alapján, halálának oka szívroham volt, ám a legtöbben úgy vélték, hogy a 33 éves trónörökös tudatmódosító termékek miatt hunyt el. Emellett a verzió mellett az szól, hogy a fiatal Rashidot megfosztották a trónjától. 2016-ban megjelent néhány információ arról, hogy a herceg gyakori vendége volt egy rehabilitációs klinikának. Ám ahogy jött úgy is ment ez az információ, mivel 2017-re teljesen eltávolították ezeket a dokumentumokat az internetről is.

Mindenféle élvezeti lehetőség adott ezen a vidéken.

A WikiLeaks összesítette az Egyesült Államok nagykövetségének levelezését, bőségesen csemegézhet a óriási kínálat közül az, aki az Egyesült Arab Emírségekben él.

Egy másik botrány híre is szárnyra kapott, miszerint az Instagramon található modelleket meghívták az országba, hogy hostessként dolgozzanak. Ez a hír akkor látott napvilágot, amikor egy arab milliomosról szóló levélmintával ellátott, képernyőképet készítettek, akik nem hozzá illő korú hölgyet akart kiválasztani magának.

A Dubai vámjogszabály mindenhatója Dr. Obaid Saqer Busit.

Törvényszegések Dubaiban.

Az Egyesült Arab Emírségekben, nem is olyan régen, botrány tört ki, amelynek eredményeképpen a vámhivatal vezetőjét elítélték. A helyi lakosok szerint az ügyvédúr csak bűnbak a dologban.

A pénzzel kapcsolatos problémák ebben az országban nagyon népszerűek. A törvények egyáltalán nem olyan szigorúak, sőt az adókulcsok rendkívül alacsonyak vagy egyáltalán nincsenek.

Most Popular

Recent Comments