HomePeopleEzzel a 10 egyszerű trükkel, sokkal karcsúbbnak fogsz tűnni, mint valaha.

Ezzel a 10 egyszerű trükkel, sokkal karcsúbbnak fogsz tűnni, mint valaha.

Nem minden helyzetben tudjuk a tökéletes formánkat mutatni. De akadnak olyan események, amikor muszáj a szebbik oldalunkról megmutatni magunkat. Ilyenkor nem árt kicsit több időt szentelni a készülődésnek. Tudjátok a lényeg a részletekben rejlik, tehát azokat se vegyétek félvállról. Itt van pár divat tipp, amivel a legjobbat hozhatjátok ki magatokból.

Válassz kényelmes cipőt.

Ahhoz, hogy lábaid hosszabbak és vékonyabbnak tűnjenek, olyan cipőt kell választanod, ami hasonlít a bőrszínedhez. Például: bézs, púder, barna, vagy bármelyik szín, amely a leginkább hasonlít a lábad színéhez. Ez megnyújtja megjelenést. Ha nadrágot vagy harisnyát viselsz, válassz hasonló színű cipőt. Ez a trükk azért működik, mert vizuálisan növeli a lábak hosszát, és néhány centivel magasabbnak nézel ki.

Szabadulj meg a túl rövid és túl hosszú ruháktól.

Ne vásárolj kisebb vagy nagyobb méretű ruhákat, mint amekkora vagy. Az ilyen ruhák csak a hibáidat fogják kiemelni, és vizuálisan néhány kilóval többnek fogsz tűnni. Az öltözékednek illeszkednie kell illetve fel kell hívnia a figyelmet arra, hogy mit szeretnél megmutatni, miközben egyidejűleg el akarod rejteni hibáidat.

Mindig állj egyenes háttal.

A jó testtartás minden nő számára előnyös lesz, és a derekad is kisebbnek fog tűnni. Ez az oka annak, hogy az előrehajolás rossz szokás, hiszen nem csak rövidebb és szélesebbnek tűnsz, hanem egészségi problémákat is okozhat. Képzelj el egy pontot, amely stabilan egyenesen tartja a fejed.

Tanuld meg a sminkelés főbb technikáit.

A toka is gyönyörűen eltűntethető csak azt kell megtanulni, hogyan kell sötét és világos tónusokat használni. A legfontosabb szabály, amit tudni kell, hogy kell sötétíteni azokat a területeket, amikeet el akarsz rejteni, és világosítani azokat amiket, ki akarsz emelni. Fontos megjegyezni a sorrendet. Először a kiemelést kell használni, majd utána a sötét tónusú színeket. Az arc széleinél el kell tűntetni az éleket. A vörös rúzs kiemeli az áll és az állkapocs vonalait.

Sötétsd kicsit a bőrödet

Minél barnább a bőröd, annál kevésbé láthatóak a hibák és a narancsbőr. Használhatsz harisnyát is. De ha szeretsz szoláriuma járni barníthatod ott is magad.

Találd meg a megfelelő anyagú ruhát.

Ne vásárolj olyan durva anyagból készült ruhákat, amelyek túl szorosak lehetnek. Kerüld el a szögletes sziluetteket és a fazonokat, mivel csak a problémás területekre fogja felhívni a figyelmet. Az esetleges hibák elhárításához válassz nyugodtan sima és rugalmas szövetből készült ruhák közül.

Válaszd ki a megfelelő kiegészítőket.

A sálak és a garbók egyszerre rontják az összképet mert semmi más nem látszódik bellőled csak a fejed. Ehelyett tegyél fel egy sálat és lazitsd ki annyira, hogy látszódjon a nyakad. A kerek vagy V kivágású felső a lehető legjobb választás.

Ne próbáld meg túlságosan elrejteni a problémás területet.

Néha a lányok megpróbálják elrejteni a problémás területeket. Ez valójában ellentétes a kívánt hatással, mivel ezek a területek csak vonzzák a figyelmet. Például, ha nem tetszik a csípőd formája, ne viselj farmert amelynek nagy zsebei vannak vagy olyat, amin kép vagy felirat van. Minél kevesebb figyelmet fordítasz a problémás területre, annál jobb lesz az általános megjelenésed.

Beszélj a fodrászoddal.

A terjedelmes magas frizurák kiegyensúlyozatlanságot fognak mutatni. A közepes hosszúságú vagy vállig érő hajakat részesítik előnyben. Ajánlott továbbá elkerülni azokat a  frizurákat amelyek túl kreatív jelleget öltenek. A hosszú és egyenes haj általában nem áll jól a teltebb lányoknak. Az ilyen frizurák hangsúlyozzák a problémás területeket.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments