HomeInterestingEzt a 15 hibát követjük el folyamatosan a kapcsolataink során.

Ezt a 15 hibát követjük el folyamatosan a kapcsolataink során.

Mindannyian tudjuk, hogy a férfiak és a nők nagyon különböznek egymástól. Gyakran egy ártalmatlan dolog is elég ahhoz, hogy nagy vita kerekedjen. De, vajon megéri folyamatosan keresni a hibát másokban? Itt van ez a 15 példa, amit rendszeresen elkövetünk minden egyes kapcsolatunk során. Melyek azok a mondatok, cselekvések, melyeket jobb elkerülni.

 

Amikor egy nő azt mondja: „Nincsen semmi baj, jól vagyok” , valójában azt jelenti egyáltalán nincs jól. Nem mindenki érti ezt a helyzetet, ez azonban stresszhez vezethet. A legjobb, ha valami bánt, egyből mond el párodnak, mert az őszinteség jótékony hatással lesz a kapcsolatra.

Ez az a kérdés, amire nem egyszerű válaszolni. Gyakran pontosan azért nincs barátnője az adott személynek, mert ő téged szemelt ki magának, csak túl félénk, hogy kezdeményezzen vagy neked épp van valakid. A kellemetlenségek elkerülése érdekében az lesz a legbölcsebb, ha ezt a kérdést hanyagolod.

Ezt a kérdést nem célszerű feltenni a párodnak, mert úgy is azt fogja mondani, hogy „nem!” vagy azért mert ez az igazság vagy mert nem akar megbántani. Jobb, ha ezt a szüleidtől, vagy a barátnődtől kérdezed meg.

Ezzel a mondattal nem az a cél, hogy megbántsuk a másikat, csak úgy gondoljuk mi jobban csináljuk. Vannak olyan tevékenységek, amik egyiknek, van ami a másiknak fekszik jobban. Lehet te tényleg jobb vagy, de vigyázz, hogy ne sértsd meg a férfi önbecsülését se.

Ez is egy olyan kérdés, melyre nem fogsz őszinte választ kapni. A párod vagy azt mondja, amit hallani akarsz, vagy az igazat de akkor megbántódsz. A konfliktus elkerülése érdekében, jobb ha nem teszel fel ilyen jellegű kérdéseket.

A férfiak nem hajlamosak rá, hogy megosztják gondolataikat és érzéseiket másokkal, még akkor sem, ha te vagy a párja. Ha el akarja mondani mire gondol úgy is megteszi, de ne húzd ki belőle erőszakkal.

Nem tanácsos az ex-el összehasonlítani aktuális partnerünket, mert nem sok jót von maga után. Az ilyen gondolatokat jobb magadban tartani.

Senki sem akar, alkalmatlannak tűnni az asszony szemében, még akkor sem, ha tényleg nem biztos abban, amit csinál. Szimplán kezd el támogatni, buzdítani, érezze, hogy bízol benne.

A srácok nem veszik észre, ha egy árnyalattal sötétebb vagy világosabb lesz a hajad színe vagy másik rúzst használsz. Ezek számukra apró dolgok. Ezért képtelen válaszolni az ilyen kérdésre. A legtisztább, ha konkretizálod a változást.

Ez a mondat elég bosszantó tud lenni, ha pont 5 perccel vacsora előtt utasítottad vissza az ételt. De persze minden hölgy azt gondolja, hogy ők csak egy picikét esznek bele párjuk vacsorájába….mire feleszmélsz addigra elfogyott legalább a fele.

Ezzel a mondattal csak azt az érzetet erősíted a partneredben, hogy, kételkedsz a szellemi képességeiben. Te ezt, hogy reagálnád le fordított esetben?

Még ha csak kíváncsiságból is kérdezed, ez egy férfi szemében úgy tűnhet, minden lépéséről be kell számolnia. Senki sem szeret kontroll alatt lenni. Minden férfinak és nőnek szüksége van a személyes térre, beleértve mikor valakivel szöveges üzenetben beszélsz.

Ha ezt a kérdést teszed fel, a férfi egyértelműen csapdának fogja érezni. Ha a lány tényleg szép és „Igennel” válaszol a kérdésedre, akkor a halálos ítéletét írja alá. A szerelemben hűséget fogadunk egymásnak, nem vakságot. Az ember természeténél fogva vonzódik a szép dolgok után. Ezért nem szabad bántani a másikat, nem tudhatod, Te mikor kerülsz ilyen helyzetbe!

Mindannyiunknak van saját értékrendje, elve, hobbija, gondolata és érzése. Ha a barátod vagy a férjed szeret valamit, amit a többség is, nem jelenti, hogy ugyanolyan, mint ők. Nem szabad általánosítani. Te sem éreznéd jobban magad tőle. 

Egy férfi számára ez a mondat negatív dolgot jelent. Ha a hétvégi terveket akarod megbeszélni, akkor is felkészül a botrányra, és egyből azon gondolkodik, hogyan védje meg magát, kifogásokat keres, hogy bizonyítsa ártatlanságát. Jobb, ha nem így kezded a mondandódat.

Most Popular

Recent Comments