HomeCelebrity8 kulissza titok a sztárok nagy gáláiról, amit eddig még nem láthatunk.

8 kulissza titok a sztárok nagy gáláiról, amit eddig még nem láthatunk.

Ne gondoljuk, hogy a vörös szőnyegen és a gálákon maguktól mennek mindig flottul a dolgok. Nem így van. Mindig minden a legapróbb részletekig meg van szervezve, tervezve. Mindenre vannak emberek, akik kézben tartják az irányítást. Mi meg már csak a tökéletes művet láthatjuk. A háttér folyamatokat, és tevékenységeket kellő kép titkolják előlünk.

1. Minden sztárnak van egy személyi asszisztense. Ők felelnek azért, hogy a sztárok és a ruhájuk a legjobb formájukat hozzák. Ne legyen hiba. Ők foglalkoznak az újságírókkal és a kérdéseikre is ők válaszolnak.  

2. Egy egy komolyabb gála több órán át is eltarthat. Ezeket a sztárok sem képesek végigülni. Nekik is vannak szükségleteik, hisz ők is emberek. De ha kamerák veszik a nézőteret nem látunk üres helyeket. Az úgynevezett üléstöltő emberek feladat, hogy ne legyenek üres helyek a nézőtéren.  

3. A szertartásszervezők előtt komoly feladat a vendégek ültetése is. Mindig tisztában kell lenniük az adott helyzetekkel. Ki kivel, hogyan és miért? A kellemetlen szituációk elkerülése mindenkinek egyaránt érdeke.  

4. Tudtad, hogy a színpadon történő meglepő mozzanatok valójában előre megtervezett dolgok. Mindennek oka van. Ha valami számunkra meglepő dolog történik a színpadon akkor ott valójában valami háttér munka zajlik, aminél szükség van az időhúzásra.  

5. Az ülési sorrend portrékkal történik. A hírességeket szigorú rend köti. Meg van szabva ki hol ülhet milyen felosztással. 

6. Az Oscar gála előtti hétvégén létezik egy úgymond „Oscar hétvége”, amikor a sztárok 48 órára elfoglalják a legszebb Beverly Hills szállodák szobáit, hogy kipihenjék a fáradalmakat. Ezek közül néhányba olyan nehéz bejutni, hogy a szobákat már egy évvel az esemény előtt lefoglalják. Végtére is, minden csillag szeretne élni a luxus szobák adta lehetőségekkel.

7. Külön őrzök vannak a sztárok mellet akik a méregdrága ékszereket védik. Ám olyan is előfordult, hogy a maga a ruha volt olyan drága, hogy védelméért testőrök feleltek.  Például Cate Blanchett mindenkit meglepett amikor 2014-ben az Oscarra egy Prive Armani „Nude” ruhában érkezett, amely hímzett Swarovski kristályokkal volt díszítve. Értéke elérte a $ 18.100.000.

8. A fotózások sem véletlenül sikerülnek ennyire jóra. Mindig van egy asszisztens a háttérben aki megmondja a sztároknak, hogy mit csináljanak. 

Most Popular

Recent Comments