HomeInterestingEzek azok a keresztnevek, amelyekbe a siker bele van kódolva. Te rajt...

Ezek azok a keresztnevek, amelyekbe a siker bele van kódolva. Te rajt vagy a listán?

Mind tudjuk, hogy a keresztneveknek van jelentése, igaz sajátjukkal nem sokan vannak tisztában, de ezt nagyon könnyen lehet orvosolni, ugyanis számtalan oldal van már az interneten, ami leírja, hogy milyen eredetű név is a keresztneved illetve milyen jelentéssel bír. Nincs kizárva, hogy a jelentését nem szó szerint kell értelmezni, hanem egy kicsit mögé kell nézni. Vannak azonban olyan keresztnevek, melyekbe bizony a siker egyszerűen bele van kódolva, így bármit tesznek, biztos, hogy valahogy sikert fognak elérni. A kérdés már csak az, hogy mely nevek ezek és te rajta vagy-e azon a bizonyos listán. Mi most ezt elhoztuk nektek, hogy utánajárhassatok.

1, Alexandra

Ez egy görög eredetű női név, melynek jelentése: oltalmazó illetve, harcra kész.

Ezzel a névvel rendelkező hölgyek iszonyú magabiztosak, erősek és céltudatosak. Annak érdekében, hogy álmaikat és elképzeléseiket megvalósítsák, bármit képesek megtenni. Nagyon vonzó megjelenés társul eme név viselőjéhez, akinek belső tulajdonságai közé tartozik az intelligencia és az empátia.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

Béres Alexandra (@beresalexandra_hivatalos) által megosztott bejegyzés,

2, Anna

Az Anna egy héber eredetű név, ami azt jelenti, hogy: báj, kellem, kecsesség, na meg Isten kegyelme.

Aki ezt a nevet viseli csak kedves és vidám személyiség lehet, aki mindenkit képes felvidítani. A férfiak imádják, ezért nem kell megerőltetnie magát, hogy levegye őket a lábukról. Nagyon empatikus személyek, akik odafigyelnek embertársaikra. Szépérzékük egyszerűen fenomenális és finom. Őket leginkább a nyári szellőhöz lehet hasonlítani, akik a forró nyári napokban egy kis enyhülést hoznak.

Balogh Anna – színésznő

3, Andrea

Görög eredetű név mely egy kicsit latinosítva van, jelentése: férfias.

Nem kell a szó szoros értelemben venni a jelentését, mert nem feltétlenül a külső megnyilvánulása az, ami férfias, hanem a gondolkodása, dolgokhoz való hozzáállása, kitartása, bátorsága. Eme név viselője nagyon jó megérzésekkel rendelkezik, ami többnyire nem is csapja be. Úgy vág az esze, mint a borotva, valamint kitűnő elemző hírében áll. Az Andreákat nem lehet irányítani, viszont minél közelebb kerül valaki hozzá, annál szimpatikusabbá válik számára.

Malek Andrea – színésznő

4, Kármen

Spanyol és héber eredetű név, melynek jelentése: kert.

A Kármen keresztnévvel megáldott emberekre, a kedvesség és a természetesség jellemző, akivel öröm és boldogság az együtt eltöltött idő. Nagyon optimista természetű, amit ügyesen rá is ragaszt az őt körülvevőkre. Annak ellenére, hogy elég érzékeny lélekkel rendelkezik, nem retten meg az eléje gördülő akadályoktól, hanem lazán átlépi őket. Célorientált, aki minden helyzetet képes kézben tartani annak elérése érdekében.

Rácz Kármen – színésznő

5, Krisztina

Eme női név latin eredetű, ami annyit tesz: Krisztushoz tartozó.

Eme keresztnévvel megáldott személyek mondhatni a legjobb barátnő és feleség hírében állnak. Olyan természetük van, akikkel gondtalanul és nyugodtan lehet élni. A legtöbb férfi ilyen mentalitású nőt képzel el maga mellé. Belső tulajdonságai közé tartozik a szeretetteljesség, intelligencia, kedvesség, vidámság, empatikusság és a támogatás. Nemcsak a férfiakra tud pozitív hatást gyakorolni, hanem szinte bárkire, aki épp a közelében van.

Goztola Krisztina – színművésznő

6, Ilona

Az Ilona egy görög eredetű név, aminek jelentése: fényes, napsütés és nap.

Ő egy olyan személy, akinek rendkívül jó a kommunikációs képessége. Tisztel másokat és nagyon gyakran méltóságteljes viselkedést tanúsít. Rendkívül felelősségteljes személy, ezért bármit rá lehet bízni. Okos ember, aki logikájával le tudja venni a férfiakat a lábáról. A gondjait és problémáit is igyekszik logikus módon megoldani. Mindene a család, ezért rokonai és legközelebbi barátai nagyon közel állnak a szívéhez. Leginkább családja társaságában érzi jól magát.

7, Júlia

Latin eredetű név, aminek jelentése: ragyogó.

Nagyon kiegyensúlyozott személyiség, aki tökéletesen tudja, mely helyzetekben kell két lábbal a talajon állnia. Ennek ellenére nagyon sokat álmodozik, ebből arra lehet következtetni, hogy mind a valóságban, mind a képzelet világában egyaránt jól érzi magát. Nem fél az eléje gördülő akadályoktól, mert úgy is talál a problémáira megoldást. Romantikus típus ezért sokszor a szívére mintsem az eszére hallgat.

Szász Júlia – színésznő

Te rajta voltál a listán?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments