HomeVicces14 ember, akik kiváló humorérzékükkel mindenkit felvidítanak.

14 ember, akik kiváló humorérzékükkel mindenkit felvidítanak.

A mai világban csodálatos dolognak számít, ha képes vagy önfeledten saját magadon nevetni, hiszen nincs semmi másra szükséged ahhoz, hogy jókedvűek legyenek. Sajnos a mókuskerék és a monoton életvitel miatt nagyon sokat stresszelnek az emberek, és emiatt nem tudnak optimistán hozzáállni a mindennapokhoz. Szerencsére még mindig vannak olyan személyek, akik nem hagyják magukat elnyomni és inkább mindent megtesznek azért, hogy saját magukat és környezetüket elszórakoztassák. Ők bizony a csapat bohócai, és valószínű a te baráti társaságodban is van olyan ember, aki így viselkedik. Mostani posztunkban 14 embert szedtünk össze nektek, akik egy csapásra elhessegetik a fejetek fölül a szürke és sötét, pesszimista felhőket.

1, A barátnőm műszempillákat tett a hasára, és mikor meglátta ezt a képet, nem bírta abbahagyni a nevetést.

2, Tíz percig próbáltam képet készíteni a barátnőmről nyaralásunk során. Amikor végre sikerült egy olyat csinálni, ami tetszik neki, megkértem, hogy ő is csináljon rólam. Elsőre ilyen menőt sikerült lőnie, nem tudom mi ebben olyan nagy ügy:

3, Valószínű ez a férfi valahonnan a Cseh köztársaságból származhat.

4, Leplezett célzás, hogy 9 előtt mindenki húzzon el a partiról. Zseniális megoldás, így nem éri váratlan meglepetés a vendégeket.

5, Az egyik tanárom minden évben különféle képeket készített a ballagási albumához. Azért meg kell hagyni van benne kreativitás.

6, “Készítsünk fényképet a kutyával” – mondták. “Hidd el nagyon szórakoztató lesz:”

7, Ez a pár házassági évfordulójuk alkalmából újrafotóztatták magukat. Mennyivel másabb az élet, ha baba kerül a családba. De legalább viccesen fogták fel a figurát.

8, Feltaláltam a leghasznosabb fülbevalót a világon. Valószínű minden nő örülne ennek, főleg mikor rájuk tör a sírás.

9, A nővéremmel úgy döntöttünk, hogy újból elkészíttetjük a gyerekkori képünket. A második határozottan egy jobb alternatíva.

10, A hűtőmben van egy ananászos krémtúró, amivel minden évben képet csinálok annak emlékére, hogy már 7 éve lejárt a szavatossága.

11, Megdicsértem a nagymamám, hogy ma milyen szép és csinos, mire ő azt válaszolta, csak összhangban akar lenni a kedvenc fotelével.

12, Ez azt jelenti, hogy nyitott vagyok legalábbis a művészet előtt.

13, Szó szerint ez egy igazi minibár. Végre valami ami valóságos és vicces, a legjobb pedig, hogy a pultosok ismerik a humor fogalmát.

14, Ez valóban egy nagyon szép hárítás volt, tuti a barátnője nevetett rajta.

“Azt mondta, azon gondolkozik, hogy elhagy. Én azt mondtam neki, ezt gondolja újra át.”

Szerinted is zseniálisak az emberek?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments