HomeImageEz az 5 ember aki felvállalta különleges kinézetét a nagyvilág előtt

Ez az 5 ember aki felvállalta különleges kinézetét a nagyvilág előtt

Nem vagyunk egy formák.Lehet más a testalkat, a bőrszín, a magasság, a hajad színe, a láb mérete, egy szóval bármi. Nem kell hogy mindenki olyan legyen mint a másik. Különbözőnek lenni nem rossz. Vannak akik nem is tudnak olyanok lenni mint a környezetük, hisz úgy születnek hogy kicsit más a külsejük mint az átlag. És vannak akik nem is akarnak olyanok lenni. Nem hajlandóak úgymond beállni a sorba. De ezzel nincs is semmi baj,mert így vagyunk egyediek.

Francesc Planes, egy 22 éves spanyolországi fényképész is így gondolja és ezért megkezdte a „Normal” nevű fotósorozatot, amelyben a művész olyan testeket dokumentál, amelyek általában nem illenek bele a „standard szépség” keretébe. Francesc elfogja az embereket olyan amilyenek. Képein is legtöbbször meztelenül állnak a modellek a kamera elé.

A projekt alapgondolata az, hogy elfogadjuk azokat a dolgokat, amelyek nem „normálisak”, de szépek és egyediek.

Ez a srác az úgy nevezett Alopecia nevű betegségben szenved. A betegség arról szól hogy a beteg foltokban vagy teljesen szőrtelenné válik.  Jordi-nak műszeme van mivel eredeti szemét el kellet távolítani a rajta lévő daganat miatt Ez a lány egy vele született rendellenséggel él teljes életet. Több mint 500 sötét és néhol szőrös anyajegy borítja testét. Nem szokványos látvány de semmivel sem másabb mint mi.

Egy túlsúlyos ember. Nem mindenki tehet róla hogy zsíros. Van aki betegsége miatt küzd a kilókkal

Ezek a srácok a tetováltakkal szemben állított sztereotípiákkal küzdenek nap mint nap.  

Most Popular

Recent Comments