HomeInterestingEz a kislány 9 éves korában 80 kg volt! Az iskolai piszkálódások...

Ez a kislány 9 éves korában 80 kg volt! Az iskolai piszkálódások miatt lefogyott. Íme az eredmény!

A mai világban sok gyerek szenved a diáktársai szóbeli bántalmazásától, mert képtelenek elfogadni őket olyannak amilyenek. Pontosan emiatt a hozzáállás miatt van annyi mentálisan sérült gyerek, akik szorongással és depresszióval küzdenek nap mint nap. Nagyon sokan bezárkóznak szüleik előtt és nem mondják el, ha valaki bántotta őket az iskolában. Mivel a szülő nem lehet minden percben mellette ezért nem tudja megakadályozni az efféle szörnyűségeket. Pontosan ilyen sérelmeket kellett egy fiatal általános iskolás kislánynak is elviselnie, azért mert társai folyamatosan bántották testalkata miatt.

Breanna Bond már 9 éves korában több, mint 80 kilogramm volt és ezt osztálytársai természetesen nem tudták elfogadni, ezért nagyon sokszor bántották a kislányt. Kinevették, kicsúfolták, állandóan a súlyával „viccelődtek”, nem fogadták be a baráti köreikbe csak azért, mert nem volt olyan vékony, mint a többi gyerek. Ez az az élet, amit egyetlen szülő sem kíván szeretett gyermekének.

A lány szülei egy nap eldöntötték, hogy ennek véget vetnek és drasztikusan változtatnak étkezési szokásain. Teljesen más étrendet állítottak neki össze, sőt még sportolni is elvitték. Ekkor indult be Breanna fogyása is. Ennek a módszernek a segítségével képes volt 27 kilogrammtól megszabadulni.

Amikor osztálytársai meglátták, hogy milyen lány lett belőle, onnantól fogva soha többet nem csúfolódtak vele. A fiatal iskolás nagyon hálás a szüleinek, mert motiválták és gondoskodtak róla. Az ő támogatásukkal sokkal könnyebb volt neki lefogynia, hiszen bíztak benne és tudták, hogy ezzel végre teljes értékű életet élhet lelki bántalmazások nélkül. Igazság szerint az is kellett hozzá, hogy Breanna kitartóan végigcsinálja az egész procedúrát.

A szülők nem vettek méregdrága élelmiszereket, nem vásároltak fogyi tablettát, vagy teát, hogy Breanna le tudjon fogyni. Egyszerűen csak odafigyeltek arra, hogy mit és mennyit eszik. Csökkentették a kalóriabevitelét és gyakran vitték sportolni, például úszni és futni. A szüleitől kapott energia és támogatás nagyon fontos volt a lánynak, hogy végig tudja csinálni az egészet és a kitűzött célt elérje. 14 hónapon át folyamatosan ezen dolgozott és az átalakulása fantasztikus lett. Breanna megszerette a sportolást és úgy határozott, hogy indul az Ifjúsági Olimpiai Játékokon. A fiatal lánynak feltett szándéka volt, hogy triatlon versenyző és pompomlány legyen.

„Rengeteget változtatott rajtam az úszás és a futás, sokkal gyorsabb vagyok mint valaha és ez nagyon jó érzés.” – mondta a lány.

Amikor a lány két éves volt édesanyja észrevette, hogy korához képest sokkal gyorsabban nő. Először azt hitte, hogy valami gond van a pajzsmirigyével vagy valami genetikai rendellenesség áll a háttérben.

Heidi, azaz Breanna édesanyja egy idő után rájött, hogy a rossz étkezési szokásoknak köszönhetően hízott meg lánya.

Egy szerencséjük volt, hogy időben felismerték a problémát, amit azonnal orvosoltak is. Nem akarták, hogy tovább kelljen szenvednie a gyermeküknek társai szóbeli bántalmazása miatt és úgy döntöttek, hogy cselekednek. Így az étrendje megváltoztatásával kezdték majd egyre több sport tevékenységre vitték el. Nagyon örülnek, mert idő közben Breanna is megkedvelte azokat a sportokat, amiket csinált.

Breanna arra ösztönzi azokat a gyerekeket, akik hasonló cipőben járnak, mint ő, hogy ne féljenek változtatni és eljárni sportolni, mert csak így érhető el a kívánt hatás.

Története rengeteg pozitívumot foglal magába. Az első és legfontosabb, hogy a szülőknek észre kell venniük a probléma gyökerét és időben változtatni a dolgokon. Igaz, hogy nagyon sokat segített Breanna hozzáállása is, de szülei kezdeményezése és támogatása nélkül sosem tudta volna ezt egyedül kivitelezni.

Most Popular

Recent Comments