HomeCelebrityEz a fiú 12 millió forintnyi összeget költött arra, hogy úgy nézzen...

Ez a fiú 12 millió forintnyi összeget költött arra, hogy úgy nézzen ki, mint David Beckham

David Beckham neve azok számára sem ismeretlen, akik nem rajonganak a fociért. A kiemelkedő karrierjével és az egyedi stílusával sokakat inspirál és sokaknak példaképe, köztük Jack Johnson-nak is.

A fiatal, 22 éves brit férfi annyira szereti és tiszteli a sztárt, hogy eldöntötte, szeretne úgy kinézni, mint ő. Mi több, sokszor Jack Beckham-nek hívja magát a közösségi médiákban.

A férfi annyira eltökélt, hogy attól sem riadt vissza, hogy plasztikai beavatkozások sorának vesse magát alá. Ezekre eddig már több, mint 12 millió forintnyi összeget költött.

Plusz csavar a dologban, hogy mivel nincs munkája, ezt az összeget sok év alatt spórolta össze a munkanélküli segélyekből… legalábbis állítása szerint.

A beavatkozások során esztétikai gyógykezeléseket kapott, de átesett ajak- és arcfeltöltésen, megemelték a szemöldökét és botoxot is kapott a homlokába. Sajnos a beavatkozások nem hozták meg számára a kívánt eredményt, mivel a férfi túlsúllyal küzd. Ezért, szeretne gyomorszűkítést is a jövőben.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

David Beckham (@davidbeckham) által megosztott bejegyzés,

Jack életében egyébként nem régiben egy hatalmas tragédia történt: tűz ütött ki a lakásában, ami majdnem az életébe került, de így is 24 órát volt kómában. Sőt, szinte mindenét elvesztette, ráadásul biztosítása sem volt, most pedig úszik az adósságokban. Elmondta, hogy ettől teljesen átértékelte az életét és ezentúl még fontosabbnak tartja, hogy megvalósítsa az álmait.

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

J A C K B E C K H A M ? (@iamjack96) által megosztott bejegyzés,

 

A bejegyzés megtekintése az Instagramon

 

J A C K B E C K H A M ? (@iamjack96) által megosztott bejegyzés,

A jövőben további beavatkozásoknak szeretné magát alávetni, aminek érdekében arra kérte az embereket, hogy küldjenek neki pénzt, ugyanis a bankoknál már feketelistán van.

Mi a véleményed erről? Fontos, hogy ennyire ragaszkodjon valaki az álmaihoz? Írd meg hozzászólásban!

Most Popular

Recent Comments