HomePeopleEz a fitnesz edző bemutatja, hogyan alakult át a "tökéletes" női testalkat...

Ez a fitnesz edző bemutatja, hogyan alakult át a “tökéletes” női testalkat az elmúlt évtizedek alatt

Cassey Ho egy 32 esztendős fitnesz edző, akinek szinte az egész világon ismerik a nevét. A sportolás mellett bloggerként is tevékenykedik és az Egyesült Államokban. Annak ellenére, hogy a sportban, az edzésben és az egészséges étkezésben talált rá önmagára nem hajt a tökéletes testalkatra. Saját véleménye és tapasztalata szerint nincs olyan, hogy tökéletes testalkat, mert minden embernek más és más stílus jön be, ezért nem lehet pontosan behatárolni milyen is a fent említett alak. Sőt egy ember formái a divat szerint változhat, mert annak idején a homokóra testalkat volt a legnépszerűbb a hölgyek-urak körében, néhány évvel ezelőtt pedig a nagyon vékony hosszú combú hölgyekért volt mindenki meggajdulva. Annak érdekében, hogy bebizonyítsa mennyire mások voltak az ideális női testről alkotott képek a különböző korszakokban fogta magát és elkezdte saját képét Photoshoppolni.

1, Az 1400-as évektől fogva egészen az 1700-as évekig azt tartották vonzónak, akinek telt idomai és kissé husis testalkata volt. Majdnem minden férfi ezért a formáért volt megbolondulva.

2, A 1920-as évek beköszöntével a nők nagyon-nagyon soványak voltak, már-már fiús külsejük volt. A telt idomoknak se elől se hátul nem volt látszatja.

3, Az 1950-es években teret hódított a homokóra alak. Akinek nem lehetett természetesen ilyen alakja, különböző fűzők segítségével próbálta elérni ezt a hatást. A legnőiesebb testalkatnak tartották akkoriban.

4, Az 1990-es évek elején a nők még drasztikusabban lefogytak a 1920-ashoz képest. Már-már az anorexiával lehetett azonosítani egyesek kórosan sovány testalkatát. Ám mégis ezt tartották szépnek.

5, A 2000-es évek elején a mindenki azokért a hölgyekért volt oda meg vissza akiknek hosszú combjuk és telt kebleik voltak. Azóta persze ez az ideál is megváltozott, de sokan még mindig így szeretnének kinézni.

6, A mai világban pedig már az számít iszonyatosan vonzónak, ha egy nőnek hatalmas hátsója, vékony dereka és szép formás idomai vannak. Mióta Kim Kardashian feltöltette a hátsóját azóta megszállottan szeretnének ilyen alakot a csajok.

7, Csak viszonyításképp mutatjuk meg nektek a híres fitneszedző, Cassey Ho alakját, aki ezt a testalkatot Photoshoppolta át a fent látható változatokra.

Nekte melyik nyerte el legjobban a tetszéseteket?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments