HomeInterestingEz a férfi nővé műtette magát, hogy a szeretett férfival lehessen.

Ez a férfi nővé műtette magát, hogy a szeretett férfival lehessen.

Nem egy olyan történetről hallottunk már, amikor a nő vagy a férfi egy nap rájött, hogy nem is abban a testben kellene élnie, amiben van. Előfordulnak olyan esetek, mikor egy személy rossz testbe születik bele, s ilyenkor két választása van. Vagy megbarátkozik azzal, aki, vagy plasztikai sebészhez fordul, aki megadja neki a kívánt megjelenést. Sajnos ezek az emberek nem tehetnek róla, hogy így jönnek a világra, ezért nem is szabad őket bántani. Sosem lehet tudni, mikor kerülünk olyan helyzetbe, hogy a hozzánk közel álló személyek ébrednek rá arra, hogy teljesen mások, mint ahogy kinéznek.

Cikkünk főszereplőjével is hasonlóképpen történt a dolog. Ő itt a 22 éves Aaron Anderson vagyis már Erin Anderson, aki 18 évesen kezdte megkérdőjelezni a nemét. A Kentucky-i Owensboroban élő lányt rengetegszer bántották, mikor még fiú külseje volt. A fiúk azt vágták a fejéhez, hogy túlságosan is nőiesen viselkedik.

„Nem voltam boldog férfiként. Eleinte fogalmam sem volt arról mihez kezdjek, nem tudtam, hogy mennek ezek a dolgok, nem voltam jártas a témában. Át szerettem volna operáltatni magam, de nem tudtam hol álljak neki. Kezdetben azt hittem túl öreg vagyok egy átalakító műtéthez, ám egy barátom felhívta rá a figyelmem, hogy az élet túl rövid, így hát cselekednem kellett.

Erin, ma már két esztendeje szed hormonpótló gyógyszereket, sőt több plasztikai műtéten is átesett. Megcsináltatta az idomait. Hét hónapnyi hormonterápia után észrevette, hogy egy ismerőse, Jared elkezdte kedvelni a képeit. A férfi kezdetben elutasította Erint férfi megjelenése miatt, ám most úgy határozott, hogy nőként közelíti meg. Találkozgatni kezdtek, majd hamar kialakult náluk a párkapcsolat. Ezek után jó pár fenyegető üzenetet kaptak.

Erin, aki egyébként grafikai tervezést tanul az egyik egyetemen, azt mondta:

„Amikor még férfi testben éltem, felkerestem Jaredet Facebookon és beszélgetést kezdeményeztem vele. Aranyosnak találtam őt, ám ő nem ezt gondolta fordítva és egy idő után inkább letettem róla.

 

Majd két év múlva, amikor már nőként éltem elkezdte kedvelni a fotóimat Instagramon. Úgy döntöttem, hogy újra megpróbálom vele felvenni a kapcsolatot ezért elküldtem neki a telefonszámom és 5 perc múlva már hívott is, hogy találkozzunk.

Másnap, a születésnapomon is együtt lógtunk, majd egy héttel később hivatalossá tettük a kapcsolatunkat, amit Facebookon is kiírtunk. Mielőtt Jaredet megismertem volna, találkozgattam emberekkel, de soha nem alakult ki senkivel komoly kapcsolat.

Féltek a családjuk és a barátaik véleményétől. Többen is mondták, hogy nagyon tetszem nekik, de nem akarják kockáztatni a családdal és a barátokkal lévő jó kapcsolatot. Nagyon fájt a tudat, hogy emiatt nem lehetek boldog.

De, Jared nem félt kockáztatni. Megmondta a családjának, hogy transznemű vagyok. Őt egyáltalán nem érdekli, hogy mit gondolnak róla/rólunk mások. Két évvel ezelőtt soha nem gondoltam volna, hogy lesz valaki mellettem, aki igazán boldoggá tesz. Örülök, hogy Jared jött az életembe és ő lett a másik felem.

Rengeteget nevetünk, kirándulunk és nagyon boldogok vagyunk. Nekünk ennél több nem is kell.”

Ti mit gondoltok Jaredről és Erinről? Elfogadnátok őt úgy, ahogy van?

Most Popular

Recent Comments