HomeInterestingEz a 8 frizura megmutatja, hogy milyen személyiség is vagy valójában.

Ez a 8 frizura megmutatja, hogy milyen személyiség is vagy valójában.

A frizura teljesen megváltoztathatja egy ember karakterét. Az arc egyik legfontosabb eleme. Ha akarunk kihangsúlyozhatunk vele egyes dolgokat, de el is takarhatunk. Minden életkornak megvan a maga frizurája. A tökéletes stílus megtalálása sem egy kis feladat. Ehhez egy jó fodrászra van szükség. A hajunk ezen felül még elárulhatja azt is, hogy milyen emberek vagyunk. Pár dolgot a személyiségünkről.

Hosszú haj

Kreatív és titokzatos emberek. A vikingeknek és a legtöbb fantasy karakternek hoszú haja van. A legfontosabb az, hogy ápolt legyen és a csajok bukni fognak rá. 😉

Rövid vágású

Macho stílus. A legtöbb féltékeny embernek ilyen haja van. A karizmatikus emberekre jellemző és az olyanokra, akik fel szeretnék hívni valaki figyelmét. Jó humorérzéket mutathat.

Kopasz

Intelligens és tartózkodó ember választ ilyen stílust. Ahogy hullik a hajuk, egyre komolyabb döntéseket hoznak. Hűségesek párjukhoz és hivatásukhoz. Mindenhez gyakorlatilag.

Középhosszú

A szorgalmas, kitartó ember frizurája. Nem kell vele sokat foglalkozni, csak át kell fésülni és máris a legjobb formádat hozod.

Felálló frufru

Nosztalgikus stílus. Álmodozók számára alkalmas. Egy időben mindenki ilyen hajat szeretett volna. Humoros fickók, akik szeretnek a figyelem középpontjában lenni.

Félhosszú haj oldalra fésülve

Romantikus emberekre jellemző. Ennek a stílusnak az elérése sok időt vesz igénybe. Jelentheti azt, hogy a viselője gondosan tervezi saját életét. Ez a típus vonzó a nők számára.

Átmenetes

Magabiztos ember. Vonzóvá teszi a viselőjét.

Csomóba kötött haj

Rendkívül magabiztos ember, akit nem zavar a kritika sem. Jól ismeri a harcművészetet és képes eltűnni egy füstfelhőben. Igazi szuperhős. Egy rendkívül érdekes és titokzatos ember.

Mit gondoltok? Illik rátok valamelyik? Írjátok meg kommentben.

Most Popular

Recent Comments