HomeInterestingEz a 24 éves lány a barnulás megszállottjává vált - az...

Ez a 24 éves lány a barnulás megszállottjává vált – az orvosok figyelmeztették, ha nem fejezi be bele is halhat

A nyár közeledtével az emberek izgatottá válnak és elkezdenek edzeni, hogy tökéletes testet varázsoljanak maguknak mielőtt elérkezik a fürdőruha szezon. Ugyanilyen lelkesedéssel kezdenek el egy kis színt szedni magukra, hogy ne Hófehérkeként járják körbe a strandokat. Vannak, akik őrült szoláriumozásba kezdenek, míg mások felvásárolják az összes barnítókrémet a piacon.

Hannah Tittensornál elég hamar beütött a krach legalábbis, ami a barnulást illeti. Az évekkel ezelőtt fehérbőrűként éldegélő leányzó, olyan szinten a megszállottja lett a barnulásnak, hogy konkrétan átesett a ló túloldalára. Akik nem ismerik őt, azt hiszik, hogy valójában afroamerikai.

A 24 éves lány függősége tinédzser korában kezdődött. Eleinte barnítókrémekkel próbálkozott, de nem volt maximálisan elégedett a végeredménnyel ezért barátja javaslatára szolizni kezdett. Később testvére mesélt neki egy olyan injekciós eljárásról, mellyel arra ösztönzik a szervezetet, hogy még több festék termelő sejtet termeljen.

Hannak és barátja minden egyes nap beadják maguknak az injekciót, hogy fokozzák annak hatását. Ez a művelet viszont nagyon-nagyon veszélyes. Olyan problémákat válthat ki, mint emésztőrendszeri rendellenesség, sőt képes jelentős mértékben redukálni az éhségérzetet. A mellékhatások mára már jelentős mértékben meglátszanak a 24 éves fiatal testén.

Hannah olyannyira függőé vált, hogy egyáltalán nem törődik azzal, hogy akár bele is halhat ebbe az életvitelbe. Heti három alkalommal látogatja meg a szoláriumokat, és 15 percig van a gépben. Ez a mennyiség akár bőrrák kialakulásához is vezethet.

Sőt a lány hajlamos is arra, hogy efféle kór megtámadja a szervezetét, mivel családjában több rákos beteg is jelen volt, és akadt olyan is, akit a melanoma vitt el. Ezzel viszont nem törődik, mert most minden erejével a megjelenésére koncentrál. Boldogságát, pedig semmilyen betegség sem ronthatja el.

Hannaht egyszer meghívták a „”Hooked On The Look” című műsorba, ahol elmesélte, hogy nem az a célja, hogy színes bőrűnek nézzék, őt egyszerűen a barna bőre teszi boldoggá.

Ti mit gondoltok? Szerintetek is túlzásba vitte?

Most Popular

Recent Comments