HomeArtAz agyontetovált lány megmutatta magát smink és tetkók nélkül. Kiderült, hogy gyönyörű...

Az agyontetovált lány megmutatta magát smink és tetkók nélkül. Kiderült, hogy gyönyörű nő

Mindenki szeretne egy kicsit egyedi lenni. Valamivel kitűnni a tömegből. Senkit sem kárhoztatná magát arra, hogy szürke kisegérként élje le az életét, elveszve a világban. Na de mit lehet tenni? Nyilván nem adott az élet mindenkinek meseszép hangot, külsőt vagy tehetséget egy sportágban. Azt mondják egyébként, hogy minden ember jó valamiben. Mindenkinek megvan a tehetsége egy bizonyos dologra, csak az élet hozza úgy, hogy ez rejtve marad.

A legegyszerűbb módja az, ha agyontetováltatjuk magunkat és extrém ruhákat hordunk. Ez persze alaposan megosztja a közvéleményt.

A 25 éves Jordan egy tetoválószalonban dolgozik. Mint a legtöbb kollégájának, neki is van pár tetkója. Meglehetősen egyedi és ijesztő öltözködési stílusa van, melyben természetesen a fekete dominál. A tavalyi karantén idején állította élére az imázsát. Kezdetben csak fekete-fehér sminkkel kísérletezett, most azonban eltanult pár trükköt a profiktól és a megjelenése eléggé vagány.

Az embereket rendszerint megbotránkoztatja, de valljuk be, hogy ez is a célja. Szinte csak éjszakára mossa le a sminkjét. Az utcára, de még a szemetet kivinni is teljes szerelésben hajlandó csak kimenni. Ez mondjuk okozhat kisebb fennakadásokat az életében, bár szerinte a smink elkészítése hol 15 percbe, hol másfél órába telik.

Nagyrészt fekete cuccokban jár, melyek meg vannak tépkedve. Láncokat, nyakörveket visel. Nehezen behatárolható a stílus. Kicsit olyan gótikus-punkos, de mindenképpen sátáni. Ebbe nem fér bele semmilyen pasztell, vagy élénk szín.

„Egyedinek érzem magam és nem vagyok olyan, mint a többi ember. Ez tetszik a megjelenésemben.” -állítja Jordan.

Azért kíváncsiak vagyunk, hogy miként festhet egy ilyen lány a „cullangjai” nélkül. Jordan bevállalta, hogy megmutatja magát úgy, hogy „lánynak öltözik”. Ahogy illene. Először nagyon izgult a dolog miatt. Félt, hogy miként reagálnak majd a barátai.

A sminkes először elfedte a tetkóit, majd kapott tőle egy szőke parókát, kék farmert, rózsaszín topot. Kiderült, hogy egy igazán helyes, szép lány van az ijesztőre maszkírozott külső mögött.

Persze neki nem tetszett ez a viselet. A tetkók nélkül meztelennek, idegennek érezte magát. Nyilván a ruhák sem tetszettek neki. De megmutatta a nővérének és az egyik barátjának. Kíváncsi volt, hogy mit szólnak hozzá.

„Izgulok. Nem tudom, hogy mit fognak szólni. De bízom benne, hogy önmagamért szeretnek.” – mesélte Jordan.

Az ismerősök reakciója valahol a nevetés és a sírás között volt. Jordan élvezte az átalakulást, de biztos abban, hogy nem változtatna a külsején. Élvezi azt, ahogyan él és, ahogy öltözködik. Neki ez a stílusa, amely az élete részévé vált. Ebbe nincs senkinek beleszólása. Tény és való, hogy ha ő így jól érzi magát, akkor ezt kell csinálni… Nem?!

Mit gondoltok? Írjátok meg a véleményeteket kommentben!

Most Popular

Recent Comments