HomeInterestingEz a 17 dolog megmutatja, hogy telnek a lányoknak, azok a bizonyos...

Ez a 17 dolog megmutatja, hogy telnek a lányoknak, azok a bizonyos napok.

Minden nő életében eljön havi szinten egy olyan időszak, amit a hátuk közepére sem kívánnak, mert tele van fájdalmas és rossz percekkel. Persze akadnak olyan szerencsés hölgyek, akik ebből mit sem éreznek, de a legtöbben bizony tudják milyen mikor nem tudnak rendesen állni a görcsöktől, vagy nem tudnak rendesen enni és aludni. A pasik általában ezen időszak alatt távol tartják magukat a csajoktól, mert egy apró mozdulat, egy ártatlan kis levegővétel és a hajukat is lekiabálják a fejükről. A mostani cikkünkben olyan képeket és illusztrációkat hoztunk el nektek, ami bemutatja, hogy a csajok, hogyan is élik meg azokat a bizonyos napokat.

1, Azokon a bizonyos napokon a kívülálló emberek csak egy teljesen hétköznapi embernek látnak, viszont te belül azt érzed, hogy majd belepusztulsz a görcsökbe és az alhasi fájdalomba.

2, Minden menstruáló nő ilyen fejet vág, mikor a barátja azokon a napokon csak egy levegőt vett mellette.

3, Azok a nők, akik gyógyszert szednek sokkal jobban be tudják lőni mikor betegednek meg. Azok akik viszont nem szednek, csak bizonyos jelekből tudják megsaccolni a vérzés idejét.

4, Az olyan egyszerű dolgok is bonyolultabbak ilyenkor, mint a tüsszentés, mert az alhasi görcsöknél iszonyú fájdalom nyilall a testbe.

5, Amikor a lányok görcsölnek egyszerűen képtelenek normális pózban állni, és ilyenkor mindenhogy megpróbálnak kitekeredni, csakhogy elviselhetőbbé tegyék a fájdalmat.

6, Amikor a nők azokat a napokat élik a gyomruk olyan akár egy feneketlen lyuk, képesek minden körülöttük lévő kaját megenni.

7, Azokon a napokon jó, ha van melletted egy erős, felelősségteljes, komoly férfi, aki bármit megtenne azért, hogy neked szebbé és gondtalanabbá tegye az időszakot.

8, Azért nem szabad hinni a reklámoknak, mert a menstruációs nőket is fittnek, boldognak és vidámnak állítják be. Pedig valójában olyanok, mint a jobb képen lévők.

9, Amikor egy nő tüsszent a menstruációs időszak alatt, akkor pontosan ugyanígy érzi magát.

10, Nem tudjuk pontosan miért, de az éjszakai betétek sokkal nagyobbak, mint a nappali verziójuk. Valaki meg tudja mondani ez miért van?

11, Két kategóriába tudjuk sorolni a lányokat, akik nehezen élik meg ezeket a napokat és akik egyáltalán nem éreznek semmit közben, csak egy egyszerű hétköznapnak vagy hétvégének fogják fel.

12, Vannak, akik nem tartanak ócska és lyukas bugyit, ezért a menzeszük alatt összevérezik az anyagot, amit már semmilyen mosószer sem tud szépre varázsolni.

13, Körülbelül így néz ki minden csaj, mikor azokat a napokat tölti. Mindig sírnak és sok-sok egészségtelen ételt esznek.

14, Minden lány szíve egy kicsit megáll akkor, mikor a havi menzesze késik. Viszont amikor megjön akkor a leges legboldogabbak a világon.

15, Minden nő fiókját két részre lehet osztani, az egyikbe a csodaszép és drága bugyik vannak a másikba pedig azok amelyeket azokon a napokon hordják.

16, Abban az egyben mindenki biztos lehet, hogyha ilyen nadrágban van a lány, akkor tuti, hogy nem menstruál.

17, A menstruációs időszakban a csajok hormon háztartása annyira felborul, hogy napi szinten változik a kedvük.

Egyetértetek?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments