HomeInterestingEz a 14 meglepő különbség egy átlagos nő és egy hercegnő között!

Ez a 14 meglepő különbség egy átlagos nő és egy hercegnő között!

A legtöbb lány öltözött már be hercegnőnek farsang alkalmával. Csodaszép kastélyok, a szőke herceg, no meg a királyság. Van ennél jobb? Meglepő módon a való életben lévő hercegnők élete nem olyan könnyű, mint amilyennek látszik.

Mutatunk néhány alapvető különbséget egy átlagos nő és a hercegnők között.

Autogram

Kate szabadon készíthet képet rajongóival és rázhat kezet velük, de autogramot nem adhat. A királyi szabályok szerint csak hivatalos dokumentumokat lehet aláírni. Ennek az oka az, hogy az udvarban tartanak attól, hogy valaki meghamisítja az aláírásokat.

Irodai munka

Házassága előtt Kate egy rendezvényszervező és logisztikai cégnél dolgozott családi vállalkozásban. A hercegné jelenlegi munkája az anyaság és a jótékonysági vacsorák. Állítólag a hercegnő nem nagyon szereti az ilyen eseményeket és ha lehetősége van rá inkább kihagyja. Emiatt, ragadt rá a “Lusta Kate” becenév is.

Osztrigát enni tilos


Állítólag Kate-nek nem tetszett, amikor az etikett tiltólistára tette a számára az osztriga evést. Az indok az volt, hogy allergiát okozhatnak és helytelenül tárolhatók ezért mérgező hatásúak. Nem kockáztathatják az egészségüket.

Manikűr


Se csillogó, se kövek, se feltűnő színeket nem viselhet a körmein a hercegné. A dress kód szerint, a Cambridge-i hercegnő áttetsző vagy nagyon világos árnyalatokat használhat. Kate manikűrje általában 2 árnyalatból áll: rózsaszín – (Bourjois # 28 Rose Lounge) és egy kifinomult átlátszó (# 423 Allure által Essie).

Instagram, Facebook


A királyi családban szigorúan tilos a közösségi oldalak használata. Ez a szabály azért fontos, mert személyes adatok kerülhetnek nyilvánosságra. A Twitteren és Instagramban is van a királyi családnak hivatalos oldala, de azokat fizetett szakemberek töltik fel és ellenőrzik.

Csókolózás


Sok pletyka keringett arról, hogy nincsenek jóba a herceggel de valójában ez is csak egy etikett melyet II. Erzsébet hozott. Semmi érzelmes “megnyilvánulás” a nyilvánosság előtt.

Shopping

Kate akármennyire is szeret vásárolni, ezt nem teheti egyedül. A hercegnő a szupermarketeket és a modern londoni butikokat, csak biztonsági szolgálatuk embereivel látogathatja.

Szőrme viselése


A házasság előtt, Kate nagyon szeretett szőrmés ruhákat, bundákat, kabátokat viselni. Most a hercegnő egy-két alkalommal viselhet szőrmét, de csak olyan állatból, amelyek természetes úton haltak meg.

Szavazás


A hercegnőnek, valamint a királyi család többi tagjának is tilos szavazni vagy a parlament elé kivonulni. Minden uralkodó tartja a semlegességét.

Dress code


Katalin nagyon szerette a divatos, fiatalos ruhákat. Most visszafogott és elegáns ruhákat kell hordania. Ruhatárát a stylistok gondosan megtervezik, hogy elkerüljék az ellentmondásos helyzeteket és véleményeket.

Monopoly


A királyi családban tilos a Monopoly. Értelmetlen és “erőszakos”…szerintük.

Utazás a családdal


A királyi család nem utazhat egy repülőn. Külön kell utazniuk, hogy ha bármi baleset történne…az ne az egész családdal történjen.

Ülés


Az ülésre is külön protokoll van. Továbbá ha a királynő befejezte az étkezést, akkor mindenki másnak is be kell.

Kozmetikus


Heti háromszor jár szépségszalonba a tökéletes megjelenésért, melyben válogatott kozmetikusai segítenek.

Mit gondoltok? Lennétek hercegnők még így is? Írjátok meg kommentben a véleményeteket!

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments