HomeInterestingEz a 14 kép bemutatja, mi változott meg az elmúlt 20 év...

Ez a 14 kép bemutatja, mi változott meg az elmúlt 20 év során.

A világ elképesztő módon megváltozott az elmúlt néhány évtized során. Mindent beszippantott a technológia, a nők és a férfiak is drasztikus megváltoztak. Régen az emberek, sokkal empatikusabbak és társaságkedvelőbbek voltak, mindig mindenki tudott mindenről, pletykálkodtak éjjel-nappal és megbeszélték az élet nagy dolgait. Ma már sajnos ilyen nincs, hiszen mindenki az interneten éli az életét. A divat is nagyon megváltozott, a férfiak egyre szűkebb és színesebb ruhákat kezdtek hordani, a nők pedig egyre kisebbet és keveset takarót. Mai cikkünket azzal a céllal hoztuk létre, hogy megmutassuk nektek mi változott az elmúlt 20 év során.

1, Annak idején a férfiak nem voltak olyan válogatósak, mint manapság. Akkoriban elég volt számukra, hogy a hölgy virágát még nem tépték le, és jó családból származott, ma meg már ahhoz, hogy felfigyeljenek rájuk elengedhetetlen, hogy vékony testalkattal rendelkezzenek, amiért természetesen kő keményen meg kell dolgoznia egyeseknek.

2, Régen, majdnem minden lánynak fenékig érő haja volt, amikor különböző stílusban fontak be, vagy kötöttek kontyba. Semmi pénzért nem váltak volna meg gyönyörű hajkoronájuktól, ám ez az utóbbi időben nagyon megváltozott a divat. Mindenkire rájött az 5 perc és levágatták a hajukat, majd mikor rájötte, hogy nem tetszik nekik, póthajat rakattak a hajukba, hogy visszacsinálják az egész folyamatot.

3, Évtizedekkel, évszázadokkal ezelőtt az asszonyok képesek voltak mindenféle elektronika nélkül elütni az időt, például beszélgettek, pletykáltak, varrtak, hímeztek, olvastak, főztek… stb. A mai fiatalok meg nem csinálnak mást csak buliznak, Facebookoznak, szelfiznek.

4, Annak idején még nem volt telefon, nem volt számítógép, sem Google amin keresztül a nők rákereshettek volna arra, hogy mit főzzenek a hétvégén. Fogták magukat leültek a konyhába, és elkezdték lapozgatni a szakácskönyvet. Ma mér ilyet szinte egy lány sem csinál.

5, Régen a lányok valóban nagyon nőies ruhákat viseltek, egytől-egyig szoknyában voltak, könyékig felhúzott kesztyűvel. Ma már szinte nem is a ruha határozza meg, hogy valóban nőiesek-e a nők.

6, A fürdőruha divat is nagyon sokat változott, mert míg az 50-es években teljesen el volt takarva a nők teste, addig most, szinte anyag se kell a bikinikbe. Azt viszont meg kell jegyeznünk, annak ellenére, hogy sokkal kevesebb benne az anyag, kétszer-háromszor annyiba kerül.

7, Régen a férfiak nagyon lekorlátozták a nőket, szinte semmit sem csinálhattak a gyereknevelésen és a főzésen kívül. Még boltba is csak a férjükkel mehettek el. Ma már azonban nem ilyen szigorúak a szabályok, ugyanis sokkal lazábban élhetnek, mint bármikor.

8, Annak ellenére, hogy rengeteg év eltelt, még mindig élnek olyan hölgyek, akik csak a pénzre hajtanak. Csak míg annak idején jobban vissza fogták magukat a nők, addig ma nem is leplezik szándékaikat.

9, A 70-es, 80-as években nagy divat volt a nők körében, hogy feltupírozzák a hajukat. Ma már azonban ez nem divat.

10, A mai világban ma már minden trendinek és divatosnak számít. Ha kukás zsákban mennék ki az utcára az is menő lenne. Igazság szerint még azok az emberek is nehezen követik a divatot, akik benne dolgoznak. De néha jobb is, ha nem hordjuk azokat a ruhákat, amik az aktuális divat részét képezik.

11, A mai világban inkább a természetes arc hódit, amiért a nők fura módon sokkal több kozmetikumot használnak, mint annak idején.

12, Bizony vannak emberek, akik megbánják, hogy tetoválást csináltattak, ám a modern kor egyik előnye, hogy ma már bármikor elmehetünk egy lézeres tetoválás eltávolító beavatkozásra.

13, Régen a nők a jelekből állapították meg, hogy fiúk vagy kislányuk fog születni. A mai orvostudománynak hála már nem kell találgatni, ugyanis pontosan meg tudják mondani ultrahangos vizsgálat során, hogy kisfiút hord az ember a szíve alatt vagy lányt.

14, Valamilyen oknál fogva a szemöldökök formája teljesen átalakult. Minden évben egyre vastagabb és vastagabb szemöldökkel jelennek meg a lányok, és olyan büszkén menne fel-alá, mintha szép lenne. Bele sem merünk gondolni, mi lesz itt a jövőben.

Egyetértetek?

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

Most Popular

Recent Comments