HomeCelebrityEnnyi pénzt kaptak a Trónok Harca színészei, az utolsó évadért. Nem Daenerys...

Ennyi pénzt kaptak a Trónok Harca színészei, az utolsó évadért. Nem Daenerys és Havas Jon az első.

A „Trónok Harca” című sorozat, ami elképesztően népszerű lett az emberek körében, nem olyan régen lett vége, amit természetesen nagyon sokan bánnak, hiszen több elvarratlan szál is maradt. Nem titok, hogy egyes rajongók annyira elégedetlenek voltak az utolsó évaddal, hogy még egy petíciót is indítottak azért, hogy új nyolcadik évadot csináljanak, amit persze George R. R. Martinnak kell megírnia. Az író megígérte, hogy a könyvében egész más vége lesz a sorozatnak, ami némileg megnyugtatta a feldühödött embereket. Viszont nem mehetünk el amellett, hogy a sorozatban szereplő emberek egytől-egyik jól alakították a karaktereket, amit természetesen jól meg is jutalmaztak. Készítettünk egy listát arról, hogy mennyit is kerestek a Trónok Harca színészei epizódonként, illetve egyes évadokkal.

15, Natalie Emmanuel (Missandee) – 293 millió forint

Natalie Emmanuel, Missandea szerepében jelent meg a 3. évadban és szinte azonnal belopta magát a rajongók szívébe. Az ötödik évadban lett Daenerys jobb keze. Natalie minden évaddal mintegy 293 millió forintot keresett, ami egy nagyon szép összeg.

14, Alfie Allen (Theon Greyjoy) – 586 millió forint

Theon Greyjoy karaktere az 1. évad óta jelen volt a sorozatban. A 8. évadra nagyon sokat változott és egy C kategóriás hősből B kategóriás lett. Az elmúlt évadokban Alfie Allen körülbelül 29,3 millió forintot kapott epizódonként, és körülbelül 586 millió forintot szerzett a sorozatban való részvételéért.

13, Conleth Hill (Varys) – 586 millió forint

Varys egy másik karakter, aki szintén jelen volt az első résztől fogva. A brit színész fizetése a 7. és a 8. évadban körülbelül 586 millió forintnak felel meg.

12, Gwendoline Christie (Tarth-i Brienne) – 879 millió forint

A második évadban jelent meg a színen Tarth-i Brienne, mint a szivárvány őrség tagja és az első női lovag. A „Celebrity Net Worth” adatai szerint a brit színésznő Gwendoline Christie, minden évadért körülbelül 879 millió forintot kapott. Azt leszámítva, hogy a színésznő a szerep előtt nem igazán volt ismert, ez egy nagyon szép és jelentős mennyiségű összeg.

11, Iain Glen (Jorah Mormont) – 879 millió forint

Jorah Mormont karaktere is az első évadtól végigkísért bennünket ám az első évadban még nem volt olyan jelentős és fontos szerepe, mint később. Ian Glen skót származású színész a Trónok Harcában betöltött szerepe miatt mintegy 879 millió forintot keresett.

10, Isaac Hempstead-Wright (Bran Stark) – 1 milliárd 172 millió forint

Isaac mindössze 10 éves volt, amikor csatlakozott a sorozathoz, ő kapta meg Bran Stark szerepét. A jelenleg 20 éves színésznek a Trónok Harca hozta meg a várva várt áttörést és körülbelül 1 milliárd 172 millió forintot gyűjtött össze a sorozattal. A legfrissebb adatok szerint az 7. és 8. évadban 51 millió forintot sikerült bezsebelnie.

9, Sophie Turner (Sansa Stark) – 1,7 milliárd forint

Sansa Stark az egyik legfontosabb karakterek közé tartozott, sőt az egyik legtöbb rajongóval rendelkező szereplő volt. Sophie Turner 51 milliót keresett egyetlen epizóddal, de az utolsó évadokban ez az összeg 61 millióra nőtt. Sophie nem olyan régen elárulta a Harper Bazaarnak, hogy kollégája, Kit Harington fizetése jelentősen magasabb volt, mint az övé, de nem érezte megsértve magát.

8, Maisie Williams (Arya Stark) – 1,7 milliárd forint

Maisie Williams ugyancsak tizenéves volt, mikor bekerült a sorozatba. A 8. évadban fizetése 44 millióról, 61 millió forintra emelkedett epizódonként. Egy interjúban azt mondta, hogy a azért jelentkezett a szerepre, hogy pénzt gyűjthessen egy laptopra. Most szó szerint bármilyen laptopot megengedhet magának, mert a sorozattal összesen 1,7 milliárd forintot keresett.

7, Natalie Dormer (Margaery Tyrell) – 1,7 milliárd forint

Margaery Tyrell nem kapott olyan fontos szerepet, mint például Sansa Stark, de ez nem akadályozta meg őt abban, hogy a rajongók egyik kedvencévé váljon és tisztességes fizetést kapjon. Karaktere a 2. évadban jelent meg és egészen a 6. évadig kitartott. Natalie Dormer mintegy 1,7 milliárd forintnak megfelelő összeget gyűjtött össze a sorozattal.

6, Rory McCann (Sandor Clegane) – 1,7 milliárd forint

Sandor Clegane, a „Véreb” is belopta magát a rajongók szívébe. A karakter sok változáson ment keresztül az évadok során és a sorozat végére meglehetősen pozitív karakterré vált. A skót színész, Rory McCann mintegy 1,7 milliárd forintot zsebelt be a Trónok Harca sorozattal.

5, Lena Headey (Cersei Lannister) – 2,6 milliárd forint

Lena Headey volt a Trónok Harca sorozat 5 legfontosabb szereplője közül az egyik. Cersei Lannister karaktere a sorozat fő gazemberének nevezhető. Egyes adatok szerint 5 évvel ezelőtt a színésznő körülbelül 44 millió forintot kapott egy epizódért, majd olyan fontos szerepe lett a sorozatban, hogy felemelték 87 millióra. A 8. évadban pedig 351 milliót kapott egy részért.

4, Kit Harington (Havas Jon) – 3,5 milliárd forint

Havas Jon volt a sorozat egyik főszereplője, aki több millió rajongó kedvencévé vált. De ez nem mindig volt így. 2014-ben, Kit Harington karaktere nem volt olyan jelentős, ám az 5. évadtól minden megváltozott. Onnantól 87 milliót kapott egy epizódért, majd a 7. évadban felemelték a fizetését 146 millióra. A 8. évadban pedig 351 milliót kapott részenként.

3, Emilia Clark (Daenerys Targaryen) – 3,8 milliárd forint

Viharbanszületett Daenerys Targaryen, első ezen a néven, az Elsők, az Andolok és a Rhoyniak királynője és a birodalom védelmezője, sárkányok anyja, a láncok leverője, Mereen királynője, a Nagy Fűtenger Khaleesije központi karakter volt. Azt is lehet mondani, hogy Emilia karrierje ettől indult be csak igazán. Kit Haringtonnal karöltve ő is csak a 7. évaddal kapta meg 146 millió forintos fizetést epizódonként. A 8. évadban 293 milliót kapott.

2, Peter Dinklage (Tyrion Lannister) – 4,3 milliárd forint

Peter Dinklage, aki Tyrion Lannister karakterét játszotta el, meglehetősen jól ismert színész volt a Trónok Harca előtt. Ennek ellenére fizetése, 43 millió forint volt, majd ez az összeg 57 millióra emelkedett.

1, Nikolaj Coster-Waldau (Jaime Lannister) – 4,6 milliárd forint

Jaime Lannister volt a másik kulcsszereplő a sorozatban, akit a rajongók már az első évad első része óta szemmel tartanak. A dán színész, Nikolaj Coster-Waldau fizetése is többször emelkedett, és az utolsó évadban epizódonként 351 milliót kapott. Waldaut tartják az egyik legjobban fizetett Trónok Harca szereplőnek.

Bónusz:

Bármit is mondhatnánk, de a Trónok Harca leggazdagabb színésze Sean Bean volt, aki Ned Starkot játszotta a sorozatban. Igaz, hogy az első évadban megölték, de így is sikerült nagyjából 5,8 milliárd forintot bezsebelnie azért az évadért. A színész nagyon népszerű volt már a sorozat előtt is, ugyanis olyan sorozatokban játszott, mint a Gyűrűk Ura.

Te gondoltad volna, hogy ennyit kaszáltak a színészek és a színésznők?

Most Popular

Recent Comments