HomeInterestingEmlékszel még Xena-ra a harcos hercegnőre? Így néz ki napjainkban!

Emlékszel még Xena-ra a harcos hercegnőre? Így néz ki napjainkban!

Lucy Lawless neve nagyon sok olvasó számára ismerős lehet, ez azért lehetséges, mert ő volt az, aki eljátszotta Xena – a harcos hercegnő szerepét. Generációk nőttek fel ezen a sorozaton, és mindegyik részt a mai napig köröm rágva végig lehet nézni, ahogy a hercegnő az összes gonosztevővel puszta kézzel elbánik. De, amint vége lett a sorozatnak, teljesen eltűnt a szemünk elől a tehetséges színésznő, és többet nem hallottunk felőle, egészen mostanáig.

Hoztunk néhány képet, ahol láthatjátok, hogy néz ki most Lucy Lawless.

A Xena nevű sorozatot hat éven keresztül láthatták az emberek a TV képernyőjén. 2005-ben mutatták be a sorozat utolsó epizódját, ahol, Xena is és Gabriel is meghaltak de a túlvilágon újra találkoztak és tovább folytatták harcos kalandjaikat. A finálé óta több, mint 17 esztendő telt el, és azóta a színésznőknek se híre se hamva.

Lucy több hasonló sorozatban és filmben is kapott szerepet, mint például „Herkules és az amazonok”, ezzel a filmmel indult be a színésznő karrierje, és pontosan ezért kapta meg Xena szerepét. Bár első körben Vanessa Angel színésznőt szánták a szerepre, de ő lebetegedett a forgatások előtt. Amikor meglátták, hogy Lucy milyen tehetséges, nem volt kérdés, hogy neki adják e a szerepet.

Később olyan filmekben láthattuk szerepelni, mint a „Spartacus: Vér és homok” valamint annak előzménysorozatában a „Spartacus: Az aréna isteneiben”.

2001-ben felkérték az X-akták producerei Lucyt, hogy szerepeljen a sorozatban, ám a színésznő két epizódra írta alá a szerződést. 2002-ben vállalt egy kis szerepet a Pókember című filmben, amiben egy rockerlányt alakít, de ezek nem voltak olyan elsöprő szerepek, mint a Xena.

Lucy ugyan férjhez ment, három gyermeket is szült valamint betöltötte az 50. életévét, még mindig közel áll hozzá a színjátszás, és ha teheti elvállalja azokat a szerepeket, amit felajánlanak neki. 2012-ben csatlakozott a Greenpeace aktivistáihoz, majd egy nyílt levében meg is jelentette, melyben kinyilvánítja környezetvédelmi elkötelezettségét.

Most Popular

Recent Comments