HomeCelebrityEmlékszel még Michael Jakckson negyedik gyermekére? 37 évesen kiköpött úgy néz ki...

Emlékszel még Michael Jakckson negyedik gyermekére? 37 évesen kiköpött úgy néz ki mint az apukája!

Vannak bizonyos legendák a pop király magánéletével kapcsolatban. Sokan negatív dolgokat társítottak hozzá, ám mások úgy vélték, hogy Michael egy nagyon vidám és jószívű ember volt, aki a légynek sem tudott volna ártani. Rengeteg olyan rajongója volt, akik megpróbálták elsajátítani híres „moonwalk” lépését, több-kevesebb sikerrel. Párszor megpróbált a reflektorfényben élni, de nem igazán tetszett neki.

Azt mondják, hogy depresszióban szenvedett, ami lassan tönkretette. Személyi orvosát vádolják azzal, hogy a pop király eltávozott az élők sorából, hiszen számtalan hibát vétett. Jackson alvászavarát propofollal kezelte, ami kizárólag kórházi körülmények között, monitoros megfigyelés mellett adható, alvászavarra adni teljes mértékben orvosi hiba, valamint csakis anesztéziával foglalkozó szakember adhatja be; Conrad Murray viszont kardiológus.

Michael Jackson (@michaeljackson) által megosztott bejegyzés,

Az énekesnek három gyermeke volt: Paris-Michael Katherine Jackson, Michael Joseph Jackson Jr, Prince Michael Jackson II. Ám azt rebesgetik, hogy még egy gyermeke van, akiről sokáig nem lehetett tudni…

°Krafty_MJ_Stuff° (@krafty_mj_stuff) által megosztott bejegyzés,

Állítólag Brandon Howard, Miki Howard és Augie Johnson gyermeke. A fiatal férfi ugyanolyan művész, akárcsak a szülei, és a világ minden táján ismerik. Ám sokan azzal vádolták, hogy hazudik apja kilétével kapcsolatban, ezért DNS-tesztet végeztettek vele. De, amikor kiderült, hogy biológiai apja Michael Jackson, szintén hazugsággal vádolták, és hogy biztos meghamisíttatta a teszt eredményét.

B. HOWARD (@bhowardofficial) által megosztott bejegyzés,

Nehéz lenne azt állítani, hogy nem köthetők egymáshoz, mert a hasonlóság egyértelműen szembetűnő.

B. HOWARD (@bhowardofficial) által megosztott bejegyzés,

Brandon, nem akarja folyamatosan ezt bizonygatni, újra és újra. Sőt azt is elárulta, hogy egyáltalán nem akar a király birodalmába bekerülni, mert jó pénzt keres.

B. HOWARD (@bhowardofficial) által megosztott bejegyzés,

Brandon, különösen népszerű Japánban és Kínában egyaránt.

A minap viszont megjelent Lengyelországban, Michael Jackson halálának évfordulója alkalmából, a Dzień Dobry TVN stúdiójában.

B. HOWARD (@bhowardofficial) által megosztott bejegyzés,

Véleményünk szerint Michael Jackson kiköpött mása.

Most Popular

Recent Comments