HomeCelebrityEmlékszel még erre a férfire, aki a leghíresebb mém karakternek számít az...

Emlékszel még erre a férfire, aki a leghíresebb mém karakternek számít az interneten? Így néz ki most!

Ki ne ismerné azt a srácot, akinek a képei beterítették az egész internetet. Mindenki az ő képiből csinál mémet, amiből most már több száz megtalálható mind a közösségi oldalakon, mind csak az interneten. De ki van valójában ezen a képen? Mi a neve, mivel foglalkozik? Hogyan néz ki jelenleg a leghíresebb mém férfi? Úgy határoztunk utánajárunk a dolognak és megkeressük ezt a rejtélyes fiatalembert.

Ennek a férfinek a valódi neve sajnos nem vált ismertté, de az internet Stoner Stanley-nek hívja (az angol „stoner” – „trükk / stub”). A képen látható fiatalember minden valószínűség szerint vicces cigaretta hatása alatt van, és ebből következtethetjük ki a becenevét.

Az egyik híres képe, ami futótűzként terjedt az internet a felhasználók körében.

Jelenleg Stoner vélhetően így fest napjainkban, mert ezek a fotók néhány évvel ezelőtt jelentek meg róla az interneten, bár meg kell jegyezni, hogy sokan még mindig vitatkoznak ezeknek a képeknek a hitelességével kapcsolatban. Sokan azt mondják, hogy ő egyáltalán nem úgy néz ki, mint Stoner.

Ez már egy reálisabb verziónak látszik. Ha egymás mellé teszed a képeket tényleg láthatunk némi hasonlóságot a két férfi között. De, hogy mi is valójában az igazság, azt csak és kizárólag Stanley tudná nekünk elmondani. Ám őt azóta a híres képek óta nem lehet látni sehol. Mintha eltűnt volna a föld színéről. Pedig remek karriert futhatna be képeivel.

Most Popular

Recent Comments