HomeInterestingEgy gyógyíthatatlan betegségben szenvedő lány az internet legnagyobb csillagává vált!

Egy gyógyíthatatlan betegségben szenvedő lány az internet legnagyobb csillagává vált!

Régen, az emberek annyira megszállottan keresték a tökéletes nőt, vagy férfit, hogy teljesen megfeledkeztek arról, nem a külső a legfontosabb, hanem a belső. Nem is csoda, hiszen a divat magazinok folyamatosan azt mutatják, hogy tökéletes alakkal és bőrrel rendelkező modellek dolgoznak náluk. Persze, hogy mindenkiben ez marad meg. Ezek a sztereotípiák hibásak azért, hogy a kisebb-nagyobb bőrhibákkal, molettebb alkattal rendelkező nőknek és férfiaknak nehezebb párra lelni.

Ám cikkünk egy nagyon különleges hölgyről szól, aki nem hagyta, hogy a sztereotípiák bekebelezzék.

Ez a 27 éves spanyol származású lány, Celia Martinez. 16 éves korában egy orvos szörnyű diagnózist állapított meg nála, amit úgy hívnak pikkelysömör.

Annak érdekében, hogy megértsük, milyen súlyos ez, meg kell magyarázzuk, hogy a pikkelysömör olyan bőrbetegség, ami semmilyen gyógyító kezelésre nem reagál.

Celia testének 90% -át vörös foltok borítják, amik nagyon erősen elkezdenek viszketni egy-egy időszakban.

Ám szemmel láthatóan ez a lányt egyáltalán nem gátolja meg abban, hogy teljes értékű életet éljen és mindenkinek megmutassa testét.

Minden erejét össze kellett szednie, hogy normális lányként tekintsenek rá, ne pedig úgy, mint egy súlyos kór hordozójára.

Celia még egy oldalt is indított Instagramon, ahol folyamatosan tölti fel frissebbnél-frissebb fényképeit, még akkor is, mikor nagyon láthatók ezek a vörös színű foltok a testén.

Egyáltalán nem fél, vagy tart mások véleményétől, mert nagyon sokan kezdték el őt támogatni, és biztatják, hogy ne adja fel álmait.

A lányt már több, mint tízezer ember követi Instagramon, és ez a szám napról napra csak több lesz.

Most Popular

Recent Comments